Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Η “συγνώμη” οι ευχές για τίτλους και το τρολάρισμα της Ασπίδας μετά την μεταγραφή Omer Yurtseven στον Παναθηναϊκό!

Με ένα ευφάνταστο κείμενο σχολίασε την μεταγραφή του Ομέρ Γιουρτσεβέν στον Παναθηναϊκό ζητώντας…”συγνώμη” από τους φίλους που δεν τον έκλεισαν οι ξανθιώτες όταν βρέθηκε στο γήπεδο της Ασπίδας τον Ιούλιο του 2023, ενώ ευχήθηκε στον διεθνή Τούρκο.

Χωρίς να παραλείψει να ενημερώσει πως “στην Ελλάδα υπάρχει και το διπλό δελτίο. Θα μιλήσουμε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ίσως σε ντύσουμε στα μπλε.” σαφώς με χιουμοριστική διάθεση

Το σχετικό δελτίο της Ασπίδας αναφέρει:

Ο Α.Π.Σ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ θέλει να απολογηθεί προς τους φιλάθλους του συλλόγου και να διευκρινίσει ότι πέρσι το καλοκαίρι κάναμε ότι ήταν δυνατόν προκειμένου να αγωνιστεί ο Omer Yurtseven στην ομάδα μας. Ήρθε συζήτησε μαζί μας , συμφωνήσαμε στο οικονομικό αλλά όχι στην διάρκεια του συμβολαίου . Φέτος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ ΑΚΤΩΡ τον έκανε δικό του.
Omer καλωσήρθες στους πρωταθλητές Ευρώπης , σε ευχαριστούμε που ήρθες και μίλησες στους αθλητές μας και σου ευχόμαστε πολλούς τίτλους με την νέα σου ομάδα.
Υ.Γ.1) Να ξέρεις ότι στην Ελλάδα υπάρχει και το διπλό δελτίο. Θα μιλήσουμε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ίσως σε ντύσουμε στα μπλε.

Share it