Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Η συγκίνηση του Χρήστου Πανόπουλου μιλώντας για τον Έβρο και όσα συμβαίνουν εκεί!

Το μεσημέρι του Σαββάτου (7/3) στην συνεδριακή αίθουσα του Le Chalet, o μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Χρήστος Πανόπουλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Πριν ξεκινήσει και αναφερθεί στα όσα ταλανίζουν τον σύλλογο(θυμηθείτε ΕΔΩ), ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΞ μίλησε για όσα διαδραματίζονται στα σύνορα της χώρας στον Έβρο και την μάχη που δίνουν τα σώματα ασφαλείας μαζί με τους κατοίκους, απαντώντας εξοργισμένος σε όσους κατηγορούν αυτούς τους ανθρώπους, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να δακρύσει βγάζοντας οργή για όσα συμβαίνουν εκεί.

Αναλυτικά ο Χρήστος Πανόπουλος ανέφερε για το θέμα:

” Τα τελευταία 45 χρόνια ανελλιπώς κάθε χρόνο, τουλάχιστον τρεις μήνες τους περνάω στον Έβρο. Σήμερα δίνουμε έναν εξαντλητικό αγώνα που όσο περνούν οι μέρες θα είναι πιο δύσκολος. Ας ελπίσουμε να τελειώσει νωρίς. Είναι κοντά τους όσο πιο κοντά μπορούν ο Στρατός, η Αστυνομία, είναι ψαράδες, κυνηγοί, κτηνοτρόφοι, αγρότες, νέα παιδιά. Σκοπός μου δεν είναι να προκαλέσω κανέναν και γι’ αυτό δεν θα αναφερθώ σε ονόματα. Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι εκεί που περιπολούν τον ιδρώτα τους και δεν προστατεύουν τις βίλες τους. Όλοι αυτοί στους οποίους αναφέρεται/ονται ζουν με σύνταξη 250 ευρώ, με μεροκάματο.

Επειδή δεν αντέχω θα το πω τώρα. Ο Αποστολάκης, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης και ΓΕΕΘΑ είχε έρθει στο Δέλτα του Έβρου, δεν είχε έλθει απλά να φωτογραφηθεί στο Δέλτα, αλλά μπήκε μέσα, μέσα στην όχθη. Κι επειδή πιστεύω στον Αποστολάκη από αυτά που έχω δει σαν άνθρωπο, ας πάνε να τον ρωτήσουν όλοι αυτοί που διασπείρουν άλλα νέα, εάν η κατάσταση είναι έτσι στον Έβρο, αν υπάρχουν βίλες ή είναι διαφορετικά. Και θα πάρουν μία αντρίκια και αποστομωτική απάντηση.

Και κάτι άλλο, οι περισσότεροι από αυτούς που κάνουν περιπολίες στον Έβρο ακούν άδικα πράγματα. Ούτε δικηγόρος τους είμαι, ούτε τίποτα. Είμαι ένας από αυτούς! Ένας από τους 10.000.000 Έλληνες που αγαπώ την χώρα μου! Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί τους. Είναι και «Συριζαίοι» και «δεξιοί» και «αριστεροί». Αυτή τη στιγμή είναι όλοι αυτοί μαζί! Εμείς θα είμαστε απ’ έξω; Οι Αθηναίοι ή οι Θεσσαλονικείς κτλ!

Δεν επιτρέπεται εμείς οι Έλληνες να προμοτάρουμε και να κατασκευάζουμε fake news για τους Έλληνες! Αυτά ήθελα να πω για τον τόπο μας που αγαπάμε.”

Share it