Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Η πρόταση γάμου της…μασκότ του Πανσερραϊκού στο ματς με την Ασπίδα Ξάνθης!

Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο της ομόνοιας των Σερρών μετά το τέλος του αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού με την Ασπίδα Ξάνθης.

Όπως σημειώνει το anexartitos.gr o Γιώργος το «λιοντάρι» μασκότ του Πανσερραϊκού, που δίνει το παρόν σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια, των τμημάτων αθλητισμού που έχει ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός (από Ποδόσφαιρο, έως… Χόκευ στον Πάγο), εμψυχώνοντας την αντίστοιχη ομάδα και εντυπωσιάζοντας τους λιλιπούτειους φίλους του Πανσερραϊκού, αποφάσισε να ζητήσει το χέρι της καλής του, εκεί όπου δρα, στον αγωνιστικό χώρο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στη σκηνή και σκύλος

Ετσι την Κυριακή 10/11/2019 μετά το τέλος του παιχνιδιού μπάσκετ γυναικών της Α2, ΜΓΣ Πανσερραϊκός POLIECO- Ασπίδα Ξάνθης, στο κέντρο του γηπέδου ζήτησε από την αγαπημένη του Άννα το χέρι της, ενώ οι παίκτριες της ομάδα μπάσκετ σχημάτισαν στο παρκέ με τα σώματά τους το όνομά της!!!, ενώ οι παίκτριες της Ασπίδας Ξάνθης χειροκροτούσαν!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, γήπεδο μπάσκετ

Το… τρίτο ημίχρονο συνεχίστηκε στο Δημαρχείο της πόλης των Σερρών όπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο «Λεοντόκαρδος» δηλαδή ο Γιώργος με την Άννα αλλά το γαμήλιο ταξίδι μάλλον θα γίνει μετά το τέλος του… πρωταθλήματος!

Share it