Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Η πορεία των δύο φιναλίστ προς τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης: Για το threepeat ο Πανθρακικός, σε τελικό μετά από 11 χρόνια η Ελπίδα!

Η ώρα του μεγάλου Τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης πλησιάζει! Πανθρακικός και Ελπίδα Σαπών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους προκειμένου να διεκδικήσουν την δεύτερη τη τάξει κούπα στη Ροδόπη, με το μεγάλο ματς να έχει προγραμματιστεί για αύριο 14/5, ανήμερα των Ελευθερίων της Κομοτηνής, στις 17:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Μετρώντας αντίστροφα πλέον για το μεγάλο ματς, πάμε να θυμηθούμε τις πορείες των δύο φιναλίστ στη φετινή διοργάνωση, στον δρόμο για τον Τελικό, ο οποίος τονίζουμε πως θα μεταδωθεί σε ζωντανή μετάδοση από τη LEGA TV και το SportsAddict.gr

Η πορεία του Πανθρακικού προς τον τελικό:

Πετυχαίνοντας έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, ο Πανθρακικός κατάφερε να φτάσει με σχετική άνεση μέχρι τον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν την πορεία τους από την φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα βρέθηκαν στον Γ’ όμιλο όπου τερμάτισαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με 6 βαθμούς και τέρματα 7-1, επικρατώντας με 1-3 της Δόξας Προσκυνητών και με 4-0 του Ορφέα Στρύμης.

Στα προημιτελικά το σύνολο του Νίκου Μπαχαρίδη απέκλεισε τον ΠΑΟ Κοσμίου, ενώ στα ημιτελικά άφησε εκτός διοργάνωσης τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.

Αναλυτικά η πορεία του Πανθρακικού:

Α’ Φάση

Πρόκριση Άνευ Αγώνα

Φάση ομίλων (Γ’ Όμιλος)

Δόξα Προσκυνητών-Πανθρακικός 1-3

Πανθρακικός-Ορφέας Στρύμης 4-0

Προημιτελικά

Πανθρακικός-ΠΑΟ Κοσμίου 6-0

ΠΑΟ Κοσμίου-Πανθρακικός 0-1

Ημιτελικά

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Πανθρακικός 1-2

Πανθρακικός-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-0

Η πορεία της Ελπίς Σαπών προς τον τελικό:

Πετυχαίνοντας πέντε νίκες σε έξι ματς, η Ελπίδα Σαπών κατάφερε να φτάσει και πάλι σε Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, μετά από 11 χρόνια!

Η ιστορική Ελπίδα προκρίθηκε άνευ αγώνα από την πρώτη φάση του θεσμού, ενώ στον Α’ όμιλο όπου μετείχε στη συνέχεια, τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με 6 βαθμούς και τέρματα 2-0, επικρατώντας εκτός έδρας των Αρχοντικών και εντός του Κομψάτου Πολυάνθου.

Στα προημιτελικά το σύνολο του Βασίλη Χαριτόπουλου απέκλεισε τον Ορφέα Στρύμης, ενώ στα ημιτελικά χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι, προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης Παγουρίων, με τον τερματοφύλακά της Χρυσόστομο Νταφόπουλο, να αναδυκνείεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή.

Αναλυτικά η πορεία της Ελπίδας Σαπών:

Α’ Φάση

Πρόκριση Άνευ Αγώνα

Φάση ομίλων (Α’ Όμιλος)

Ατσάλι Αρχοντικών-Ελπίδα Σαπών 0-1

Ελπίδα Σαπών-Κομψάτος Πολυάνθου 1-0

Προημιτελικά

Ελπίδα Σαπών-Ορφέας Στρύμης 1-0

Ορφέας Στρύμης-Ελπίδα Σαπών 0-2

Ημιτελικά

Αναγέννηση Παγουρίων-Ελπίδα Σαπών 0-1

Ελπίδα Σαπών-Αναγέννηση Παγουρίων 0-1, παρ. 0-1, πεν. 4-3

Share it