Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Η Ομάδα e-aimodotes του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής δίπλα στο “Το Χαμόγελο του παιδιού” με αιμοδοσία την Τρίτη

Η Ομάδα e-aimodotes του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής ετοίμασε ένα σποτ για την δράση αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή την Τρίτη, 6 Απριλίου, δημιουργοί του είναι οι μαθητές της Ομάδας Ρομποτικής & Προγραμματισμού που για μια ακόμη φορά περνούν το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και στέκονται στο πλευρό του “Χαμόγελο του Παιδιού”, που υλοποιεί αυτή τη Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Δίνουν ραντεβού την Tρίτη 6 Απριλίου 2021 , ώρα 08:30 πμ – 14:00 μμ στην Κεντρική
Πλατεία Κομοτηνής και στέλνουν όλοι μαζί με μπροστάρη τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «INTERSYC II», μήνυμα αλληλεγγύης κι αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Δείτε εδώ την νέα δημιουργία των μαθητών:

http://

Όσον αφορά για την δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας; Θα πραγματοποιηθεί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II (Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection ΙΙ) – INTERSYC II», στην Κομοτηνή την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 από τις 08:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ. Ο σκοπός της ενέργειας είναι η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η συμβολή στην ουσιαστική αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής, και το «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Τη δράση υποστηρίζουν ο Αναπτυξιακός Οργανισμός «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.»,το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και η Ομάδα Ρομποτικής & Προγραμματισμού του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής.

Share it