Search

Η ενημέρωση του ΑΟΞ για την είσοδο των φιλάθλων και τις Θύρες που θα ανοίξουν για το παιχνίδι με Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί στην πόλη της Ξάνθης, και γενικότερα στο Νομό, για τα παιχνίδια μπαράζ του ΑΟΞ με στόχο την επιστροφή του ιστορικού συλλόγου σε Εθνικές κατηγορίες και μετά την τρομερή παρουσία του κόσμου στις Σέρρες αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή την Κυριακή με το κλίμα ενότητας και συσπείρωσης όλων να θυμίζει άλλες εποχές.

Ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την Κυριακή (17:00, LIVE SA) ο ΑΟΞ εξέδωσε ανακοίνωση-ενημέρωση των φιλάθλων του για την είσοδο στο γήπεδο και της Θύρες που θα ανοίξουν

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΞ:

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ξ. ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της Κυριακής 04.05.2025 στις 17:00 στο γήπεδό μας με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, θα είναι ανοιχτές όλες οι θύρες του γηπέδου και συγκεκριμένα οι Θύρες 1 και 2 πλησίον των εκδοτηρίων, καθώς και η Θύρα 3 πλησίον του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης. Η είσοδος των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας θα πραγματοποιηθεί από τη Θύρα 1 και η τοποθέτησή τους θα γίνει στην κερκίδα Κουλούρη (πέταλο). Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοιχτά για την πώληση εισιτηρίων, για όσους δεν έχουν προμηθευθεί ή δεν κατάφεραν να προμηθευθούν κάρτες διαρκείας και η τιμή του εισιτήριου ανέρχεται στα 10 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στο γήπεδο σε παιδιά ηλικίας έως 17 ετών είναι δωρεάν.

Σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους στο γήπεδο δεν επιτρέπεται να φέρουν πάνω τους νερό, καφέ, αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά, απαγορευμένες ουσίες, βεγγαλικά, κροτίδες, καπνογόνα, δακρυγόνα και γενικά αντικείμενα, που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, γνωστοποιείται ότι θα λειτουργήσουν δύο (2) κυλικεία – αναψυκτήρια, το ένα στη Θύρα 3 και το άλλο πλησίον της κερκίδας Κουλούρη (πέταλο φιλοξενουμένων).

Όλοι μαζί για την επόμενη μέρα του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου!
Όλοι μαζί για την άνοδο!

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ξ.

Share it