Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Η Δόξα Προσκυνητών είναι εδώ! Οι εφτά πρώτες προσθήκες των Κυπελλούχων της ΕΠΣ Θράκης!

Τις πρώτες της προσθήκες στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έκανε η Δόξα Προσκυνητών!

Η περσινή Κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης που μέτρα ήδη αρκετές απώλειες από το περσινό της ρόστερ, μπήκε και αυτή με την σειρά της στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας επτά ποδοσφαιριστές!

Συγκεκριμένα η Δόξα, που την νέα χρονιά θα πορευτεί με τον Γιάννη Πουρλιάκα στον πάγκο της απέκτησε τους Βαγγέλη Κολτσίδα, Δήμο Ράπτη, Παναγιώτη Ζάνταλη, Αλέξανδρο Αλεξίου, Αμέτ Μουμίν, Θοδωρή Κούσανδα και Χρήστο Γεωργόπουλο. Οι πρώτοι δύο αγωνίζονται κάτω από τα γκολπόστ και ανήκαν μέχρι πρότινος στον Ορφέα Ξυλαγανής και τον Ορφέα Στρύμης αντίστοιχα. Ο τρίτος επιστρέφει μετά από λίγα χρόνια, με την μεταγραφή στην Βιστωνίδα Κοπτερού να μην ολοκληρώνεται τελικά.

Αλεξίου και Αμέτ Μουμίν αγωνίζονται επίσης στην αμυντική γραμμή, με τον πρώτο να φορούσε μέχρι πέρυσι την φανέλα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και τον δεύτερο να αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου. Ο Κούσανδας αγωνίστηκε πέρυσι στον ΑΟ Μεσσούνης, ενώ τέλος ο Γεωργόπουλος προέρχεται από την Δόξα Νέας Μανωλάδας και αγωνίζεται στην επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict η Δόξα βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες!

Share it