Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Η ΔΕΚΑ πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΘ παρά το εκπληκτικό 22αρι του Πεταλωτη! Στην κορυφαία πεντάδα ο Κομοτηναίος

Με εξαιρετική εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο  η ΔΕΚΑ επικράτησε του Αρη με 72-66 και κατέκτησε για άλλη μια χρονιά το πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΘ, στο, κατάμεστο από φιλάθλους και των δύο ομάδων, κλειστό της Μίκρας.

Σε έναν αγώνα που ξεχώρισαν οι Χαρτώνας και Κεχαγιάς για τη ΔΕΚΑ ενώ για τον Άρη ο Κασιανός και ο τρομερός Κομοτηναίος, Παύλος Πεταλωτής που πέτυχε 22 πόντους και ήταν τοπ σκόρερ σε ακόμα ένα ματς των “κιτρινόμαυρων”.

Μάλιστα ο πρώην αθλητής του ΓΑΣ ψηφίστηκε από τους Ομοσπονδιακούς προπονητής στην καλύτερη πεντάδα του Finall-8 Παίδων της ΕΚΑΣΘ. Πέρα από τον Πεταλωτή(Άρης) στην κορυφαία πεντάδα ήταν και οι Γυμνόπουλος (Παναθλητικός), Λιβέρης (ΠΑΟΚ),  Κεχαγιάς (ΔΕΚΑ), Χαρτώνας (ΔΕΚΑ) που  πήραν τα αναμνηστικά από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΘ Δημήτρη Χρηστίδη.

Δεκάλεπτα: 22-14, 42-39, 60-46, 72-66

Διαιτητές: Λόρτος-Κωνής-Καντερές

ΔΕΚΑ (Χατζηβρέττας-Καδής): Κεχαγιάς 17(3), Μπατζώνης 10(2), Σακκοράφας, Ιωαννίδης 4, Χαρτώνας 23(3), Βενιέρης 3, Κωστούλας 10, Χατζησυμεών 2, Γάλατος 3.

Αρης (Κεσαπίδης-Μήτσικας): Μπίκιας 4, Βενετίδης 12, Πεταλωτής 22(4), Σπυριδωνίδης, Σίλμπερστάιν Ε., Τοκατλής, Σιμεόνοβ 6(1), Γεωρτζόγλου , Κασιάνος 19(2), Σίλμπερστάιν Τ. 3(1).

Share it