Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Η ΓΕ Αλεξανδρούπολης διεκδικεί wild card για να παίξει στην Pre League!

Χωρίς ομάδα από την Αλεξανδρούπολη έχουν μείνει οι εθνικές κατηγορίες βόλεϊ μετά την απόφαση της διοίκησης του Εθνικού η ομάδα να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ και όχι στην Α2.

Για να υπάρξει εκπροσώπηση της πρωτεύουσας του Έβρου, μπροστά βγαίνει η Γυμναστική Εταιρία Αλεξανδρούπολης που ζητάει wild card για να παίξει στην Pre League.

Ο προπονητής της ΓΕΑ Σταύρος Καβαρατζής αναφέρει σε ανάρτηση του στα social media:

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και θα κάνουμε όλες τις προσπάθειες να οδηγήσουμε το ανδρικό βόλλευ της πόλης και πάλι στη μεγάλη κατηγορία.

Καλούμε σε αυτήν την προσπάθεια μας τους πολιτικούς άρχοντες τους φορείς της περιοχης και τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια μας και να ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας αυτό που αναλογεί στην περιοχή μας μέσα από ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία 50 χρόνων που ιδρύθηκε παράλληλα με τον Μεγάλο Εθνικό μας από τον Μιχάλη Παρασκευόπουλο με σκοπό να είναι η άλλη ομάδα της πόλης και του Εθνικού για παν ενδεχόμενο.Η ΓΕΑ λοιπόν δεν χρωστάει σε κανέναν δεν έχει ούτε ένα ευρώ χρέος καμμία εκκρεμότητα ένα υγιές σωματείο που ήρθε η ώρα να σηκώσει το βάρος της Ιστορίας στην πλάτη της.

Η διοίκηση και εγώ ως προπονητής τη ομάδας είμαστε δω και μπροστά… εσείς; Για να δούμε».

Share it