Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Η βράβευση, το τρίτο ημίχρονο και το photostory του αγώνα της Βιστωνίδας με Ασπίδα Ξάνθης!

Την πέμπτη νίκη της σε έξι παιχνίδια πέτυχε η Βιστωνίδα που επικράτησε με 3-1 της Ασπίδας Ξάνθης στα πλαίσια της 8ης στροφής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης

Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και αφού απείλησε με σουτ του Γκιορτζίνη που μπλόκαρε ο Γούλας, τελικά στο 8′ ο Γκιορτζίνης συνδυάστηκε ωραία με τον Μπουτζικούδη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Βιστωνίδα συνέχισε να έχει την κατοχή και να πιέζει φτάνοντας τελικά στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος με την συμπλήρωση 45′ λεπτών με αλλαγή ρόλων σε σχέση με το πρώτο τέρμα καθώς ο Μπουτζίδης ήταν αυτός που σέρβιρε αυτή την φορά με τον πρώτο σκόρερ της Βιστωνίδας φέτος, Ιορδάνη Γκιορτζίνη με ωραίο τελείωμα να κάνει το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Βιστωνίδα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Γούλα να κάνει μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Τσολακίδη, με την Ασπίδα να αντιδρά εντυπωσιακά μειώνοντας το σκορ σε 2-1.

Μετά το γκολ η Ασπίδα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και στο 67′ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως το σουτ του Μέμτσα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Από το 70′ και μετά η Βιστωνίδα και αφού κατάφερε να βγεί αλώβητη από το καλό δεκάλεπτο των φιλοξενούμενων βγήκε μπροστά και στο 74′ είδε τον εξαιρετικό Γκιορτζίνη να δίνει την δεύτερη ασίστ του στο ματς βρίσκοντας ιδανικά τον Τσεπνόγλου στην περιοχή που σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα της Βιστωνίδας μέσω του Γενικού Αρχηγού της, Λευτέρη Ιωαννίδη τίμησε τον πρώην προπονητή της και νυν της Ασπίδας, Δημήτρη Καρύδη για την προσφορά του στον ΑΟΒ τον προπονητή που οδήγησε πέρσι την ομάδα στην συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης,

Σημαντικό τρίποντο για την Βιστωνίδα που επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 16 βαθμούς και στα δύο τελευταία ματς του 2023 έχει δύο μεγάλα ντέρμπι παίζοντας το Σάββατο(9/12) στο Κουτσό ενώ στις 16 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί τον Ορφέα Ξάνθης.

Πρώτη ήττα για την Ασπίδα υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καρύδη με την ομάδα να μένει στους 4 βαθμούς και στα δύο τελευταία ματς του Δεκέμβρη θα παίξει εντός έδρας με ΑΠΟΞ(9/12) και Απόλλωνα(16/12)

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Στράτο Σάββογλου και Γιώργο Γκώγο

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ(Γ. Δημητριάδης): Μανιάς, Τολμίδης(62′ Αγγελίδης Σ.), Τζεβελέκης Ζ., Κεσκινίδης, Δεμένικος, Τσολακίδης(52′ Αγγελίδης Π.), Κιολείδης, Τζεβελέκης Φ.(85′ Γεωργιάδης), Γκιορτζίνης, Μετεντζίδης(62′ Τσεπνόγλου), Μπουτζικούδης(85′ Θωμαίδης)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Δ. Καρύδης): Γούλας Χ., Λίλλης, Κοτρώνης(85′ Ελευθεριάδης), Παπακυριάκου, Νταμπανλής, Μακρίδης, Μέμτσας(77′ Κωνσταντινίδης), Ντουρμπάκου(77′ λ.τρ. Πεντεζίδης Μ.), Σαββόγλου(46′ Νικολούδης), Παππάς(85′ Κατσούλης), Ιορδανίδης

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it