Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ηχηρό το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα του Πανθρακικού που απέκτησε το “πολυβόλο” Γιώργο Παυλίδη!

Με “θόρυβο” μπήκε στις μεταγραφές ο Πανθρακικός που έκανε δικό του έναν από τους πλέον αξιόπιστους σκόρερ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και δεύτερος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα με την φανέλα του Πανδραμαϊκού έχοντας σκοράρει 20 τέρματα.

Ο 26χρονος Γιώργος Παυλίδης με εντυπωσιακές σεζόν τα προηγούμενα χρόνια και ένα αρκετά γεμάτο βιογραφικό με παρουσία σε Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, Αετό Οφρυνίου, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Α.Ο. Καβάλας και Πανδραμαϊκό έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή του Πανθρακικού που αποκτά ένα “πολυβόλο” και αναμφίβολα μαζί με τον Χρήστο Βάσκο θα αποτελέσουν ένα από τα πλέον ισχυρά δίδυμα της κατηγορίας

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "እን United We Stono United We Can WELCOME ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ!"

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού αναφέρει:

⚽ Ένα πολυβόλο στον Πανθρακικό!!!
Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Παυλίδη.
Ο 26χρονος επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι με επιτυχία στον Πανδραμαϊκό καθώς αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με 20 τέρματα ενώ αγωνίστηκε ακόμα σε Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, Αετό Οφρυνίου, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Α.Ο.Καβάλας!
Καλώς ήρθες Γιώργο στη μεγάλη οικογένεια του Πανθρακικού και σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και γκολ! #Panthrax #Family #United_We_Stand #United_We_Can

Share it