Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ηχηρή ενίσχυση στην επίθεση με Μαλάκο και τέλος ο Κριεζής απο τον Κεραυνό Πέρνης!

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση και μια ακόμη αποχώρηση ξανθιώτη περιλαμβάνει το μενού για τον  Κςραυνό Πέρνης κάτι λιγότερο απο μια εβδομάδα  πριν την σέντρα της Γ’ Εθνικής και το εντός με Ασπίδα Ξάνθης.

Η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά έχει ολοκληρώσει εδώ και  μερικές ημέρες μια ακόμη εξαιρετική επιθετική κίνηση κάνοντας δικό της τον Γιώργο Μαλάκο, έναν επιθετικό με μεγάλη καριέρα ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής και Αιολικό στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής. Ο Μαλάκος θεωρούν στην Πέρνη έχει αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα στην επίθεση για να μπορέσει να αξιοποιήσει το τρομερό ταλέντο που υπάρχει στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας με παίκτες όπως οι Χαριτίδης, Τσανακτσόγλου, Γεωργιάδης, Γκεοργίεφ αλλα και οι υπόλοιποι μέσοι και  επιθετικοί της ομάδας.

Η απόκτηση όμως του Μαλάκου που προορίζεται για βασικός έφερε την  κοινή απόφαση για αποχώρηση του Γιώργου Κριεζή, μια και ο 23χρονος ξανθιώτης επιθετικός δεν θα έβρισκε πολλές ευκαιρίες φέτος στην κορυφή της επίθεσης, και έτσι κρίθηκε και απο τις δύο πλευρές πως θα ήταν καλύτερο και για την ομάδα και  τον παίκτη να αποχωρήσει και να αναζητήσει το νέο του ποδοσφαιρικό προορισμό. Ο νεαρός ξανθιώτης φορ με την ελευθέρας στα χέρια θα ξεκινήσει την αναζήτηση του σε μια κακή βέβαια περίοδο μια και σχεδόν όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής έχουν κλείσει κατά μεγάλο ποσοστό τα ρόστερ τους.

Αυτή είναι η δεύτερη αποχώρηση ξανθιώτη απο την Πέρνη μέσα σε λίγα 24ωρα μετά απο αυτή του Δημήτρη Γιουργούση  που ωστόσο αποχώρησε για διαφορετικούς λόγους απο τον Κριεζή.

Share it