Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ευχαρίστησε Δροσερό για τη φιλοξενία και φιλάθλους του για την στήριξη ο ΑΟΞ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Σπυριδωνίδη που στο 74′ ισοφάρισε το γκολ του Ρετζέπογλου και έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί στο 119′ σκόραρε ξανά για να χαρίσει την ιστορική πρώτη νίκη του ΑΟΞ σε διοργάνωση της ΕΠΣ Ξάνθης δίνοντας παράλληλα μεγάλη πρόκριση στην Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα της Ξάνθης προχώρησε σε δύο ανακοινώσεις, αρχικά ευχαριστώντας την ομάδα του Φίλιππου Δροσερού για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα από τον Πρόεδρο, Φερτούν Χασάνογου, τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και τους κατοίκους του οικισμού. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει: “Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση του Φίλιππου Δροσερού για την άψογη φιλοξενία. Ευχόμαστε καλή πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα για την Α ΕΠΣ Ξάνθης.”

Ενώ φυσικά η ομάδα ευχαρίστησε και τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο και ήταν ο 12ος παίκτης στην ανατρεπτική νίκη του ΑΟΞ. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η διοίκηση του ΑΟΞ ευχαριστεί τον κόσμο μας για την ένθερμη και υποδειγματική υποστήριξη του στο σημερινό ματς Κυπέλλου. Προχωράμε μαζί!”

Share it