Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

ΕΣΠΕΘΡ: Πρωταθλήτριες Γυναικών στον Ανατολικό όμιλο οι Αμαζόνες Μαΐστρου!

Την 1η θέση κατέκτησαν στον Ανατολικό όμιλο του γυναικείου πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Αν. Μακεδονίας οι Αμαζόνες Μαΐστρου.

Η ομάδα από την Αλεξανδρούπολη τερμάτισε πρώτη ως αήττητη με 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ στην τελευταία αγωνιστική κέρδισε 3-0 σετ τον Ερμογένη στην Ξάνθη.

Στο Final 4 που θα διεξαχθεί στις 22-23 Απριλίου και το οποίο θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα της Περιφέρειας ΑΜΘ, οι αθλήτριες του Μάκη Δημητριάδη θα αγωνιστούν στον ημιτελικό με τον 2ο του Δυτικού Ομίλου, την ομάδα που θα προκύψει δηλαδή μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στον όμιλο αυτό.

Η πρωταθλήτρια Γυναικών 2022-23 της ΕΣΠΕΘΡ θα αγωνιστεί στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία Γυναικών.

Μαζί με τη νίκη και την καλή εμφάνιση των Αμαζόνων στον αγώνα με τον Ερμογένη, πολύ σημαντική για την ομάδα είναι και η συμμετοχή στην αποστολή και στον αγώνα 3 μικρών Αμαζώνων που αποτελούν τη συνέχεια της αναπτυξιακής προσπάθειας του συλλόγου. Ο λόγος για τις Έλενα Ογκανεζίδη (γεν. 2009), Έλενα Σαχμπαζίδη γεν. 2010) και Παναγιώτα Μόσχου (γεν. 2010).

Η τελική βαθμολογία στον Ανατολικό όμιλο έχει ως εξής:

1. Αμαζόνες Μαΐστρου 24
2. Ερμογένης Ξάνθης 14
3. ΑΕ Κομοτηνής 10
4. ΑΟ Ορεστιάδας 9
5. Θύελλα Φερών -3

Share it