Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

ΕΠΣ Έβρου: Προβληματισμός για τον αριθμό ομάδων στη νέα Α’ κατηγορία

Έντονος είναι ο προβληματισμός των διοικούντων της ΕΠΣ Έβρου για την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με το πως αναμένεται να διαμορφωθεί τη σεζόν 2024-25 το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Αυτό καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχουμε νέο αρνητικό ρεκόρ συμμετοχών μετά τις 9 ομάδες πέρυσι, γεγονός που οδήγησε στο να υπάρχει σε κάθε αγωνιστική μία ομάδα που έκανε ρεπό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Μετά την άνοδο της Αλεξανδρούπολης FC στη Γ’ Εθνική και την παραμονή του Ορέστη Ορεστιάδας σε αυτήν, οι ομάδες στην Α’ κατηγορία του Έβρου έγιναν 8. Σε αυτές δεν αναμένεται να προστεθούν οι πρωταθλητές της Β’ κατηγορίας ΑΟ Μαΐστρου και ΠΑΕ Ριζίων οι οποίες αποφάσισαν να παραμείνουν στη Β’, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ερωτηθούν οι δευτεραθλητές Νότου και Βορρά.

Την ίδια ώρα, από τις 8 ομάδες που θα ξεκινούσαν το πρωτάθλημα, αμφίβολες να λάβουν μέρος την στιγμή αυτή που γράφεται το άρθρο είναι οι Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Νεοχωρίου και Θράκη Φερών. Για το αν τα 3 σωματεία παίξουν τελικά στην Α’ κατηγορία θα υπάρξουν νεότερα μέσα στο επόμενο 10ήμερο καθώς και στα 3 αναζητούνται άτομα για να στελεχώσουν τις διοικήσεις αφού την παρούσα στιγμή και μετά την παραίτηση των προηγούμενων διοικήσεων δεν έχει υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον για την διάδοχη κατάσταση.

Αν λοιπόν οι 3 αυτές ομάδες δεν κατέβουν στο πρωτάθλημα τότε απομένουν μόλις 5 ομάδες, αριθμός που φυσικά και δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Άπαντες εύχονται να μην γίνει πραγματικότητα το σενάριο αυτό, με την προκήρυξη υπενθυμίζεται να αναφέρει ότι η Α’ κατηγορία διεξάγεται με 10 ομάδες.

Στο παρακάτω βίντεο και στο 19:49, δείτε τι είχε πει για το ζήτημα του αριθμού των ομάδων στην Α’ κατηγορία ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης, σε συνέντευξη του στο “Πάμε Γήπεδο” στην Δέλτα Τηλεόραση στις 17 Ιουνίου:

Share it