Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

ΕΠΣ Έβρου: Ο χάρτης των πρωταθλημάτων για την σεζόν 2024-25!

Πλησιάζει η έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Έβρου. 

Η Ένωση έχει ορίσει την έναρξη της Α’ κατηγορίας στις 5-6 Οκτωβρίου, της Β’ κατηγορίας στις 28-29 Σεπτεμβρίου, ενώ η Α’ φάση του Κυπέλλου στην οποία θα συμμετέχουν μόνο ομάδες της Β’ κατηγορίας κάνει πρεμιέρα στις 21-22 Σεπτεμβρίου.

Μετά από αποχωρήσεις ομάδων ο αριθμός σε κάθε κατηγορία έχει μεταβληθεί σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, με την Α’ κατηγορία να δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα καθώς φέτος θα διεξαχθεί με μόλις 5 ομάδες.

Στις αποχωρήσεις των προηγούμενων μηνών, προστέθηκε τις τελευταίες ημέρες και αυτή του Ακρίτα Δαδιάς στο Νότο της Β’ κατηγορίας καθώς και εκείνη της Ομόνοιας Φυλακίου στον Βορρά.

Στις επιστροφές γνωστό είναι το comeback της Νίψας στο Νότο της Β’, καθώς και η Αλάνα που συνεργάζεται με τον Ατρόμητο Άβαντα και κατεβαίνει στο πρωτάθλημα, ενώ στον Βορρά επιστρέφει το Μεγάλο Δέρειο. Επίσης ο Αστέρας Θράκης από φέτος θα αποτελεί την Β’ ομάδα της Αλεξανδρούπολης FC.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις ομάδες που θα λάβουν φέτος μέρος σε Α’ και Β’ κατηγορία και θα μπουν στην κλήρωση που θα διεξαχθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Α’ κατηγορία – 5 ομάδες

Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Άρδας Καστανεών, ΑΕ Διδυμοτείχου, Έβρος Σουφλίου, Νίκη Απαλού.

Β’ κατηγορία

Νότιος Όμιλος – 13 ομάδες 

ΠΑΕ Νίψας, Θράκη Φερών, ΑΟ Δορίσκου, Νίκη Άνθειας, ΑΟ Αρίστεινου, ΑΕΚ Μάκρης, ΑΕ Ν. Χηλής, Αλάνα, Δόξα Τυχερού, Εθνικός Β’, ΑΟ Καππαδοκών, ΑΟ Μαΐστρου, Αστέρας Θράκης (Αλεξανδρούπολη FC Β’).

Βόρειος Όμιλος – 11 ομάδες

Ακρίτας Ορμενίου, ΑΟ Κομάρων, Ένωση Οινόης, Ηρακλής Σαγήνης, Ασπίδα Θουρίου, Ορφέας Σοφικού, ΠΑΕ Ριζίων, Αθλητική Ένωση Λαβάρων, ΑΜΟ Ρούσσας, ΑΕ Μεγάλου Δερείου, Ατρόμητος Ασπρονερίου.

Τόσο στην Α’ όσο και στην Β’ κατηγορία σε κάθε αγωνιστική θα υπάρχει ένα ρεπό.

 

 

Share it