Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

ΕΠΣ Έβρου: Οριστικά χωρίς Νεοχώρι και Φέρες η Α’ κατηγορία!

Μόλις 6 ομάδες μετράει αυτή τη στιγμή η Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου καθώς είναι δεδομένες πλέον οι αποχωρήσεις του ΑΟ Νεοχωρίου και της Θράκης Φερών!

Οι διοικούντες του Νεοχωρίου αποφάσισαν η ομάδα να λάβει μέρος στην Β’ κατηγορία και προχώρησαν σε σχετική ανακοίνωση:

«Σήμερα (11/7) κατόπιν συνάντησης στις 19:00 στην Κοινότητα Νεοχωρίου αποφασίστηκε από κοινού η ομάδα μας να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Επς Έβρου!!»

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict.gr, την ίδια απόφαση έχει λάβει και η διοίκηση της Θράκης Φερών, να λάβει μέρος δηλαδή η ομάδα στην Β’ κατηγορία, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, ένα βήμα από το να μην συμμετάσχει στην Α’ κατηγορία αλλά και σε καμία κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου βρίσκεται ο Ιπποκράτης. Παράλληλα υπήρξαν σκέψεις από τον ΑΟ Καππαδοκών (δευτεραθλητής στο Νότιο όμιλο της Β’ κατηγορίας) να παίξει στην Β’ αλλά αυτό όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Με τα δεδομένα αυτά η Α’ κατηγορία έχει σίγουρα αυτή τη στιγμή 6 ομάδες οι οποίες πιθανότατα θα γίνουν 5 με την επικείμενη αποχώρηση του Ιπποκράτη και η νέα αγωνιστική περίοδος αναμένεται χειρότερη από ποτέ.

Θυμηθείτε τι είχε γράψει το SportsAddict.gr για το θέμα στις 3 Ιουλίου ΕΔΩ.

Share it