Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επιστρέφει στην Κομοτηνή μετά από 13 χρόνια για χάρη του Πανθρακικού ο Γιάννης Πεχλιβανόπουλος!

Στην δεύτερη επίσημη μεταγραφή του μετά από αυτή του Γιώργου Παυλίδη(δείτε ΕΔΩ), προχώρησε ο Πανθρακικός που έπεισε τον Γιάννη Πεχλιβανόπουλο μετά από 13χρόνια να επιστρέψει στην γενέτειρα του για να φορέσει για πρώτη φορά τα “πράσινα”

Ο πολύπειρος Κομοτηναίος πλάγιος αμυντικός με μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και Κύπρο πήρε την απόφαση μετά από μια γεμάτη σεζόν στην Super League 2 με την φανέλα του Αστέρα Βλαχιώτη να αποδεχτεί την πρόταση του φιλόδοξου Πανθρακικού και να ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου που βάζει ψηλά τον πήχη

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “πράσινων” αναφέρει:

Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!

Η Διοίκηση του Πανθρακικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κομοτηναίο ποδοσφαιριστή Γιάννη Πεχλιβανόπουλο.

Ο Πεχλιβανόπουλος είναι γεννημένος στις 9 Ιουνίου 1994, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, έχει ύψος 1.77 και την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, με το οποίο είχε 14 συμμετοχές στη Super League 2 και το Κύπελλο Ελλάδας. Ο 29χρονος μπακ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κομοτηνή και τις ακαδημίες της Μεσούνης, ενώ το 2010 δοκίμασε την τύχη του στην Ιταλία εντασσόμενος στις ακαδημίες της Ίντερ και την Κ16 των «νεραντζούρι».

Ένα χρόνο μετά επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κόρινθο (2012-13), Φωκικό (2013-14), Τύρναβο (2014-15) και Παναργειακό (2014-15). Την περίοδο 2015-16 φόρεσε την φανέλα της Ζακύνθου με την οποία συμμετείχε στη Football League. Την επόμενη 4αετία ο Θρακιώτης μπακ «μετακόμισε» στην Κύπρο όπου αγωνίστηκε στην ΠΑΕΕ Κερύνειας (2016-17), στην Ένωση Νέων ΘΟΙ Λακατάμιας (2017-19), στην Αγία Νάπα (2019-20) και στον Διγενή Ακρίτα Μόρφου.

Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα αγωνιζόμενος με τη Ρόδο στη Football League, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο διακρίθηκε με τον Αστέρα Βλαχιώτη στον Β όμιλο της Super League 2, όπου είχε 29 συμμετοχές!

Καλώς ήρθες Γιάννη στη μεγάλη οικογένεια του Πανθρακικού και σου ευχόμαστε μία σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες! #Panthrax #Family #United_We_Stand #United_We_Can

Δείτε λιγότερα

Share it