Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επιμένει ξανθιώτικα ο Μακεδονικός Αγιάσματος που απέκτησε και Οδυσσέα Γεωργιάδη!

Την πέμπτη μεταγραφή που προέρχεται από την Ξάνθη προχώρησε ο Μακεδονικός Αγιάσματος που μετά τους Βασίλη Δόντσο, Κώστα Κουτίνη, Βασίλη Στεπανιάν και Ραφαήλ Σάββογλου απέκτησε και τον Οδυσσέα Γεωργιάδη.

Οι νεοφώτιστοι στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας έκαναν υπέρβαση πείθοντας τον “Οντι” να αφήσει τον Άρη Πηγών με τον οποίο είχε μια εντυπωσιακή σεζόν πέρσι για να φορέσει την φανέλα του Μακεδονικού που δείχνει με τις μεταγραφικές του κινήσεις αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει. Να σημειώσουμε εδώ πως οι μεταγραφές ξανθιωτών δεν τελειώνουν εδώ καθώς αναμένονται τουλάχιστον ακόμα δύο κινήσεις, ο ένας μάλιστα έπαιζε στο πρωτάθλημα της Καβάλας, ενώ πέρα από τους ξανθιώτες η ομάδα του Μακεδονικού αναμένεται να κάνει και 1-2 κινήσεις που θα κάνουν αίσθηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Μακεδονικός Αγιάσματος ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά της Α’ ΕΠΣ Καβάλας. Οι διοικούντες της ομάδας προχώρησαν σε μια μεταγραφή που επαναφέρει το ζήτημα αλλοίωσης της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος. Αφορμή στέκεται η απόκτηση του Οδυσσέα Γεωργάδη . Ενας ποδοσφαιριστής γαλουχημένος με παραστάσεις από επαγγελματικό επίπεδο, τον διακρίνουν κορυφαία τεχνικά στοιχεία, φέρνει κουλτούρα νικητή στα αποδυτήρια, χαρίζει μοναδικές στιγμές με την μπάλα στα πόδια διαλύοντας τον συναγωνισμό. Τον καλωσορίζουμε στο Μακεδονικό Αγιάσματος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.

Share it