Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επιμένει ελληνικά η Μιτλντόιτσλαντ, που πήρε Χαραλαμπίδη!

Να τριτώσει το καλό θέλουν οι Γερμανοί της Chemie Volley Mitteldeutschland, που μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τον Εβρίτη Κώστα Δαλακούρα τα οποία συνοδεύτηκαν από ισάριθμα πρωταθλήματα στον βόρειο όμιλο της Μπουντεσλίγκα2, αποφάσισαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη!

Ο πρώην αθλητής του Εθνικού, ουσιαστικά θα αναπληρώσει το κενό του Κώστα Δαλακούρα που επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Α.Ε.Κομοτηνής, με τις περιπτώσεις των δύο αθλητών να έχουν αρκετές ομοιότητες, καθώς αγωνίζονται στην ίδια θέση,  προέρχονται απ’ τον ίδιο σύλλογο ενώ είναι διεθνείς και με τα αναπτυξιακά εθνικά συγκροτήματα.

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει απ’ την προηγούμενη βδομάδα ο 21χρονος Εβρίτης ακραίος είχε συμφωνήσει σ’ όλα με τον γερμανικό σύλλογο και επέμεναν μόνο τα τυπικά. 

Πλέον, διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και έτσι ο διεθνής με τις “μικρές Εθνικές” Χαραλαμπίδης, ανήκει στο δυναμικό των “Πειρατών”, με τους οποίους θα αρχίσει το ταξίδι του στο εξωτερικό.

Η Μιτλντόιτσλαντ θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, παρά το γεγονός πως αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στον όμιλο και είχε τη δυνατότητα να προβιβαστεί, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν -για δεύτερη σερί χρονιά- να μη κάνουν χρήση του δικαιώματος τους.

Πριν από λίγο την μεταγραφή ανακοίνωσε ουσιαστικά η εταιρία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον αθλητή…

http://

Share it