Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επιθετική ενίσχυση με Κιοσέ Μελίχ από Εχίνο για Κοτύλη και επίσκεψη στο νέο Δήμαρχο Μύκης!

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Κοτύλης που απέκτησε από τον Εχίνο, τον Κιοσέ Μελίχ που είναι εκ των κορυφαίων σκόρερ του πρώτου μισού της Β1 με 9 γκολ(δείτε ΕΔΩ)

Μια πολύ σημαντική προσθήκη για την Κοτύλη που μετά την επιστροφή της στην δράση κάνει μεγάλη προσπάθεια δίνοντας πολλές ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά της περιοχής με τους ιθύνοντες του συλλόγου να κάνουν προσπάθειες για να μπουν οι βάσεις ώστε η ΑΕ Κοτύλη από την στιγμή που επέστρεψε τα επόμενα χρόνια να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή του Δήμου Μύκης

Εξ’ ου και η επίσκεψη στο νέο Δήμαρχο Μύκης, Αχμέτ Κιούρτ, σε μια συνάντηση που συζητήθηκαν αρκετά θέματα. Με την Κοτύλη σε ανακοίνωση της να αναφέρει: “Μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας, επισκεφτήκαμε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Μύκης κ. Αχμέτ Κουρτ. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευγενική υποδοχή του, και του ευχόμαστε όλα τα μέλη και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας να έχει καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στα έργα του!!”

Share it