Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επιβραβεύεται για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Κ19 με συμμετοχή στην προετοιμασία του ΟΦΗ ο Βασίλης Πιστικός!

Στον ΟΦΗ μετράνε αντίστροφα, για την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 7μμ, έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού του Βάλντας Νταμπράουσκας με τους ποδοσφαιριστές του.

Οι παίκτες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στο Ηράκλειο, ολοκληρώνοντας τις διακοπές τους και ετοιμάζονται για τα…βάσανα της προετοιμασίας. Οι πρώτες μέρες θα κυλήσουν με εργομετρικά και αιματολογικές εξετάσεις και σταδιακά θα μπαίνει και το κομμάτι της προπόνησης.

Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα δώσουν το “παρών” και 6 ποδοσφαιριστές απο τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ, που θα περάσουν απο το μικροσκόπιο του προπονητή του ΟΦΗ, ανάμεσα τους και ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Βασίλης Πιστικός που στην πρώτη του παρουσία στην ομάδα Νέων των Κρητικών εντυπωσίασε τους πάντες με την παρουσία του.

Πέρα από τον ξανθιώτη επιθετικό στην πρώτη θα μετέχουν και οι συμπαίκτες του στην ομάδα Νέων: Σπύρος Ζαχαριουδάκης, Μάνος Καλαφάτης, Γιάννης Ρολάκης, Ηλίας Σημαντηράκης και Μάνος Φαΐτάκης.

Στον ΟΦΗ, όπως λένε, θέλουν να χαράξουν μια νέα εποχή στη συνεργασία της πρώτης ομάδας με την Ακαδημία. Στόχος είναι η στενή συνεργασία του νέο τεχνικού διευθυντή των υποδομών κ. Ελευθεριάδη, με τον κ. Πατεμτζή και τον κ. Νταμπραουσκας και δεν αποκλείεται στο μέλλον να περάσουν κι άλλοι παίκτες από την ίδια διαδικασία.

 

Share it