Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επανασυστάθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης!

Με την ανάληψη καθηκόντων του νέου ΔΣ με πρόεδρο την κυρία Ιωάννα Χατζηαντωνίου αποφασίστηκε η επανασύσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας του δικηγορικού συλλόγου της Ροδόπης!

Μιας ομάδας που στο παρελθόν έχει επιδείξει μεγάλες επιτυχίες τόσο στα Πανελλήνια Δικηγορικά Πρωταθλήματα , όσο και στα 2 Πανευρωπαϊκά που συμμετείχε και είχε κατακτήσει την 2η και την 6η θέση αντίστοιχα. Έτσι φέτος μετά από διετή παύση επανέρχεται με τον “παλιό” Γιάννη Ίτσα και τον “νέο” Δημήτρη Κρεβούρη να συντονίζουν το αγωνιστικό κομμάτι και τα μέλη του ΔΣ, Άγγελο Νεστορίδη και Πέτρο Τεπερίδη το εξωαγωνιστικό, σε συνδυασμό βεβαίως με την αμέριστη στήριξη της προέδρου , του ΔΣ αλλά και όλου του δικηγορικού κόσμου που ευελπιστεί σε ανάλογες με το παρελθόν επιτυχίες.

Στο δρόμο της ομάδας της Ροδόπης για την τελική φάση της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, που φέτος θα διεξαχθεί στην Κοζάνη στα τέλη Ιουνίου , θα βρεθεί η Ξάνθη, η Καβάλα, η Βέροια και ο Αριστοτέλης Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα θα προπονείται και θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Μεσσούνης ενώ το πρώτο παιχνίδι έχει οριστεί στις 24/2 στην Ξάνθη με την ομώνυμη ομάδα !

Share it