Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επίσημη η επιστροφή Βαφειάδη για τον Άρη Αβάτου που έντυσε στα “κιτρινόμαυρα” και τον Ιορδάνη Γκιορτζίνη!

Τις δύο πρώτες του μεταγραφικές προσθήκες ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου που επιβεβαίωσε το SA για την επιστροφή του Δημήτρη Βαφειάδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ παράλληλα απέκτησε τον μέχρι πρότινος επιθετικό της Βιστωνίδας Ιορδάνη Γκιορτζίνη

Ο Φλωρινιώτης φορ που έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης με την φανέλα του ΑΟΒ έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Άρη ενόψει της πολύ δύσκολης και κρίσιμης συνέχειας με τους “κιτρινόμαυρους” να μάχονται για την παραμονή τους. Ενώ ο Βαφειάδης έρχεται να δώσει άλλη δυναμική στον χώρο του κέντρου με τα τρεξίματα και την ποιότητα τους. Δεδομένα οι “κιτρινόμαυροι” θα προχωρήσουν σε ακόμα μια μεταγραφή στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Οι δύο ανακοινώσεις του Άρη Αβάτου αναφέρουν:

Ο Άρης Αβάτου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Γκιορτζίνη από τον ΑΟ Βιστωνίδας.

Γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 2002 στην Φλώρινα και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο του φίλου σωματείου ΑΟ Βιστωνίδας για την άριστη συνεργασία και τις ενέργειες ώστε να εκδοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα το δελτίο του παίχτη.

Ιορδάνη καλώς ήρθες στην ομάδα με υγεία και πολλές επιτυχίες

Ο Άρης Αβάτου ανακοινώνει την επιστροφή του Δημήτρη Βαφειάδη που θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 2003, αγωνίζεται στη θέση του μέσου και έχει προσφέρει και στο παρελθόν τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

Την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και από σήμερα έρχεται να ενισχύσει το δυναμικό του Άρη Αβάτου.

Ευχόμαστε με επιτυχημένη χρονιά με επιτυχίες και υγεία !

Share it