Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επέστρεψε στους πάγκους της Super League 1 ο Σάββας Παντελίδης!

Στον εκλεκτό για την άκρη του πάγκου του κατέληξε ο Asteras Τρίπολης που ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή του Πανθρακικού(Ιούλιο 2011 – Οκτώμβιο 2012), Σάββα Παντελίδη.

Στον Αστέρα, μετά την αποχώρηση του Κλοντ Μακελελέ, έψαχναν τον εκλεκτό και τον βρήκαν σε ένα γνώριμο πρόσωπο όπως του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος ήταν και πάλι προπονητής της ομάδας τη σεζόν 2017-18. Το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη υπήρχε στην ατζέντα των Αρκάδων αλλά δεν προχώρησε η περίπτωσή του και στράφηκαν σε κάποια άλλη που είχε επίγνωση του συλλόγου και της κατηγορίας.

Ο 59χρονος προπονητής έχει περάσει μεταξύ άλλων από Πανθρακικό, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Εθνικό, Ολυμπιακό Βόλου, Φωστήρα, Λαμία, Ατρόμητο, Άρη, Ηρακλή, Λεβαδειακό και τελευταίο προορισμό την Κύπρο και την ΑΕ Λεμεσού, πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία για να αναλάβει τον Αστέρα ως το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Σάββα Παντελίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο κ. Σάββας Παντελίδης ήταν προπονητής του ASTERAS AKTOR και το διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Νοέμβριο του 2018.

Καλωσορίζουμε τον κ. Παντελίδη και πάλι στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΔΗΛΩΣΗ

“Στη ζωή μου δεν έχω μάθει να κρύβομαι. Αναγνωρίζω ότι κάποιες κινήσεις κατά την αποχώρησή μου από τον Αστέρα Τρίπολης πριν από μερικά χρόνια προκάλεσαν δικαιολογημένη πικρία στους φιλάθλους και την οικογένεια της ομάδας. Ωστόσο, επιστρέφω σήμερα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα, έτοιμος να δουλέψω σκληρά, να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη των φιλάθλων και να πάμε ψηλά την ομάδα. Εκεί όπου ίσως δεν την έχουμε ξαναδεί. Πάντα πίστευα στον Αστέρα και στους ανθρώπους του, και είμαι εδώ για να φέρουμε ξανά επιτυχίες, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά”.

Share it