Σε πάγκο Κρητικής ομάδας θα κάθεται ο πολύπειρος πρώην τεχνικός Πανθρακικού και ΑΟΞ, Κώστας Ανυφαντάκης που αποδέχτηκε την πρόταση του Γιούχτα και αναλαμβάνει άμεσα.
Η ανακοίνωση του Γιούχτα αναφέρει:


O Ρεθυμνιώτης τεχνικός επιστρέφει και πάλι σε γνώριμα λημέρια καθώς είχε κοουτσάρει ξανά την ομάδα μας στο δεύτερο μισό της σεζόν 2023-2024 στη Super League 2.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για δεύτερη φορά στην ομάδα του Γιούχτα. Είναι ένας υγιής οργανισμός με πολύ καλή οργάνωση. Η σταθερότητα της διοίκησης, οι πολύ καλοί και ικανοί παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ομάδας μας οδηγούν σ έναν υψηλό στόχο στο πρωτάθλημα.»
Ο Κωστάς Ανυφαντάκης αύριο το μεσημέρι θα βρίσκεται στις Αρχάνες όπου αρχικά θα έχει μια πρώτη γνωριμία με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση υπο τις οδηγίες του.