Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επέστρεψε από την “κόλαση” ο Πανθρακικός και απέφυγε την ήττα από Θερμαϊκό!

Τρομερή επιστροφή έκανε ο Πανθρακικός που βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τον Θερμαϊκό Θέρμης, όμως στο τέλος κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 στο ματς που έγινε ΔΑΚ Κομοτηνής, για την 28η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα αρκετά ανοιχτό ματς με εκατέρωθεν καλές στιγμές η ομάδα της Θεσσαλονίκης αιφνιδίασε τους Θρακιώτες και στο 13′ ο Νίκος Κουρέλας έβαλε μπροστά στο σκορ τον Θερμαϊκό, με τους “πράσινους” να προσπαθούν να βγάλουν αντίδραση χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία του Μάντζαρη.

Στην επανάληψη η ομάδα της Θέρμης κατάφερε να αιφνιδιάσει εκ νέου τον Πανθρακικό και στο 48′ ο Βαβλιάκης σκόραρε για το 0-2. Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά πίεσε ψάχνοντας την αντίδραση και στο 87′ κατάφερε να μειώσει με τον Χουάν Λαρέα και στο 92′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη ο Ιβάν Σίλβα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ του αγώνα που στο φινάλε του είχε αρκετή ένταση.

Η ομάδα του Πανθρακικού έφτασε τους 58 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στην Φελώνη της Ξάνθης με τον Άρη Αβάτου. Η ομάδα της Θέρμης με αυτή την ισοπαλία έφτασε τους 45 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εντός με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Ομέρ Εμίν Κεχαγιά και Σάββα Ασικίδη της ΕΠΣ Ξάνθης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Γ. Μαραντάς): Παϊτέρης, Καλογρανάς(79′ Βελή Χακάν), Λαρέα, Σαπνάρας, Κωσταρέλης(46′ Χαλκιαδάκης), Σίλβα, Γιαννακιτσίδης, Γκουτσίδης(79′ Γκαγκάνης), Ρουμπιές(46′ Καψάσκης), Βάσκος, Παχούμης(61′ Χιντζίδης)

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Μάντζαρης, Αγγελίδης, Σενγκιέρκης, Νικολαίδης, Βαβλιάκης(87′ Γεωργιάδης), Κουρέλας, Αναστασιάδης(66′ Πορτοκαλάς), Κολέτσι(37′ Πουρναράς), Γκαργκαλατζίδης(87′ Τσακιρίδης), Ασήμογλου, Παπαστεριανός

Share it