Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Εξαιρετική παρουσία με υποσχέσεις για το μέλλον από Ορφανίδη & Λαζάκη στο Ευρωπαϊκό Κ18!

Με εξαιρετικές εμφανίσεις ολοκληρώθηκε η Θρακιώτικη παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 με τους ξανθιώτες Στυλιανή Ορφανίδη και Κωνσταντίνο Λαζάκη παρότι δεν πέρασαν στους τελικούς των 200μέτρων να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον

ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ-18 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

 

Ο Κωνσταντίνος Λαζάκης κατέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του τα 22 δευτερόλεπτα στα 200μέτρα κάνοντας ατομικό ρεκόρ τερματίζοντας στην 5η θέση της σειράς του και 27 συνολικά, εντυπωσιάζοντας στην πρώτη του συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό. Μάλιστα ο ξανθιώτης πρωταθλητής του ΑΠΟΦΚΑ είχε πολύ καλή παρουσία και στα 4×100 οπού μαζί με τους Φίλιππο Γεωργαντά, Παναγιώτη Κριζέα και Άρη Κατσέλη τερμάτισαν στην 4η θέση της σειράς τους και 12οι συνολικά

ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ-18 / 3η ΗΜΕΡΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

 

Με το πέρας της κούρσας των 200μ. ο ξανθιώτης πρωταθλητής δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος με τον χρόνο μου και ένας στόχος επιτεύχθη, ο οποίος ήταν να κάνω ατομικό ρεκόρ. Είναι το πρώτο μου ευρωπαϊκό και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, την οικογένειά μου, τον σύλλογό μου και τον ΣΕΓΑΣ που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ. Η επίδοση κάτω από τα 22 δευτερόλεπτα έπρεπε να γραφτεί και επιτέλους τα κατάφερα. Κατά την διάρκεια της κούρσα άκουγα μόνο τα βήματα των άλλων αθλητών αλλά και τα δικά μου και προσπαθούσα να μην σφιχτώ. Το χάρηκα αρκετά και δεν μπορώ να το περιγράψω. Αν δεν έρθει κάποιος εδώ να τρέξει δεν μπορεί να το καταλάβει».

ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ-18 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

 

Πολύ καλή εμφάνιση είχαμε και από την 16χρονη, Στυλιανή Ορφανίδη που μπορεί να μην έπιασε τις επιδόσεις που ξέρουμε πως είναι ικανή όμως είχε καλή παρουσία και με 25,49 τερμάτισε στην 5η θέση της σειράς της και 36η συνολικά σε μια πολύ δυνατή διοργάνωση.

Μετά το πέρας των αγώνων η Στυλιανή Ορφανίδη δήλωσε: «Η κούρσα μπορούσε να πάει και καλύτερα. Ήμουν πολύ αγχωμένη και έτρεμα πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Έκανα το λάθος να δω ποιες αθλήτριες θα είναι στην σειρά μου. Ήταν πολύ καλές και γενικά ο συναγωνισμός είναι υψηλός. Δεν μου άρεσε ο χρόνος αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μου βγει. Κατά την διάρκεια του αγώνα ήμουν χαρούμενη αλλά σφίχτηκα κιόλας και για αυτό δεν μου βγήκε. Από το ευρωπαϊκό κρατάω ότι είναι μία νέα εμπειρία, γνώρισα πολλά και καλά παιδιά. Σίγουρα θα μου άρεσε να συμμετάσχω ξανά».

Share it