Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Εν αναμονή για Γ’ Εθνική ο Άρης Πηγών που απέκτησε Κουρτόγλου από Ορέστη και άλλους τέσσερις!

Περιμένοντας την επίσημη πρόσκληση της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική σαν μια από τις καλύτερες τέταρτες των μπαράζ, εκμεταλλευόμενη της αρκετές αποχωρήσεις ομάδων, ο Άρης Πηγών τρέχει τον σχεδιασμό για την συμμετοχή του για πρώτη φορά στην κατηγορία

Η πρώτη μεταγραφή των “κιτρινόμαυρων” προέρχεται από την Θράκη καθώς απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ορέστη Ορεστιάδας τον Δραμινό, Ραφαήλ Κουρτόγλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: ” 🤝 Το ρόστερ για την νέα σεζόν χτίζεται. Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον ΡΑΦΑΗΛ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ. Ο Ραφαήλ μας έρχεται από τον Ορέστη Ορεστιάδας για να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη Πηγών.

Ράφα καλώς ήρθες, ευχόμαστε υγεία και νίκες με την ομάδα μας. 🟡⚫

Πέτα από τον Κουρτόγλου την φανέλα του Άρη θα φορούν ακόμα οι Διονύσης Ευστρατίου και Κοσμάς Τσιτσιλάκης από τον Βύρωνα Καβάλας, Γιώργος Κλοκίδης από το Νέστο και Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΜΠΑΜ FC. Ενώ φυσικά ξεχωρίζει η πολύ δυνατή κίνηση με την απόκτηση του Σιμάρ Χασάνογλου(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Φυσικά η ενίσχυση δεν σταματά με τους ιθύνοντες του Άρη Πηγών σε συνεργασία με το νέο προπονητή της ομάδας, Διονύση Μουτάκη να τρέχουν με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό ετοιμάζοντας και αρκετές εκπλήξεις!

Share it