Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ενωτικό τραπέζι πριν το ματς με Ζάκυνθο και…Αναγνωστόπουλος x2 για τον Άρη Αβάτου!

Στους ρυθμούς του αγώνα για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με την Ζάκυνθο την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο γήπεδο της Φελώνης κινούνται άπαντες στον Άρη Αβάτου.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης η Διοίκηση και το προπονητικό τιμ διοργάνωσαν μπάρμπεκιου θέλοντας να τονώσουν το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο και με καλή διάθεση να φορτσάρουν για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής

Όπως σημειώνει στο σχετικό ποστ η ομάδα της Ξάνθης:

“Ψυχολογική ένεση για το Κύπελλο ! Μέσα σε οικογενειακό κλίμα διεξήχθη μπάρμπεκιου του αγωνιστικού τμήματος με τη διάθεση να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Μετά την προπόνηση υπήρχε έτοιμο στρωμένο τραπέζι με πλούσια εδέσματα τα οποία όπως είναι φυσικό καταναλώθηκαν μέχρι και το τελευταίο πιάτο ! Ήταν η καλύτερη ένεση για το παιχνίδι Κυπέλλου της Κυριακής απέναντι στην Ζάκυνθο !”

Παράλληλα ο σύλλογος επισημοποίησε την απόκτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου, αδερφός του παίκτη του Άρη Παναγιώτη, που και αυτός πλέον θα είναι φοιτητής στο ΔΠΘ και παράλληλα παίκτης των “κιτρινόμαυρων” του Αβάτου.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Θανάση Αναγνωστόπουλου αναφέρει:

H ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη προσθήκη !

Ο λόγος για τον Θανάση Αναγνωστόπουλο που αναμένεται να φέρει ταλέντο, ενθουσιασμό και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες στην ομάδα μας και να προσθέσει ακόμη μια λύση στο προπονητικό επιτελείο.

Σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε ότι κάτι σας λέει το όνομα να ενημερώσουμε πως πράγματι είναι ο αδερφός του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο οπότε διπλή δύναμη για την ομάδα μας !

Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες Θανάση !

Share it