Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Εντός έδρας ήττα για το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης απο την Κοζάνη και πλέον περιμένει ένα “δώρο”!

Πλήρωσαν την κούραση απο τα συνεχόμενα παιχνίδια οι νεαροί μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης, που γνώρισαν εντός έδρας ήττα απο το 2ο ΓΕΛ Κοζάνης, και πλέον περιμένουν το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ της Κοζάνης και του Αριστοτέλειου Κολλέγιου, θέλοντας νίκη του Θεσσαλονικιώτικου σχολείου για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Βέβαια τα πράγματα για την ομάδα του Ηλία Καραλίδη είναι πολύ δύσκολα καθώς δεν εξαρτάται απο αυτήν, μια ακόμη και με ισοπαλία το σχολείο της Κοζάνης είναι αυτό που περνά στην επόμενη φάση. Η ομάδα του 2ου ΓΕΛ που αποτελείται ως επι το πλείστον απο παίκτες της Κ17 της Ξάνθης, πλήρωσαν την κούραση απο τα συνεχόμενα παιχνίδια μια και ας μην ξεχνάμε πως αγωνίστηκαν την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Οι μαθητές της Κοζάνης που έφτασαν στο γήπεδο με 1 ώρα καθυστέρηση, αιφνιδίασαν τους ξανθιώτες καταφέροντας να πάρουν προβάδισμα με 0-2, όμως με μεγάλη προσπάθεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν κατάφεραν αρχικά να μειώσουν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δουλγέρη και εν συνεχεία με τέρμα του Χασάνογλου να ισοφαρίσουν σε 2-2.

Όμως μετά το 2-2 και έχοντας δώσει τα πάντα στο ματς η ομάδα της Ξάνθης συνέχισε να πιέζει με όσες δυνάμεις είχε όμως σε μια ανύποπτη φάση στο φινάλε του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν εκ νέου και να φύγουν με μεγάλη νίκη απο την Ξάνθη.

Πλέον όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής με το 2ο ΓΕΛ να υποδέχεται στην Κοζάνη το Αριστοτέλειο Κολλέγιο, με την ομάδα της Κοζάνης να παίζει για δύο αποτελέσματα. Η ομάδα της Ξάνθης για να μπορέσει παρά την ήττα για να περάσει αυτή θέλει νίκη του Αριστοτέλειου μέχρι 7 γκολ διαφορά.

Να σημειώσουμε πως πέρα απο την κούραση καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι παίκτες του 2ου ΓΕΛ έχουν δώσει για σχολικά και υποχρεώσεις με την Κ17 σχεδόν 6 ματς.

Share it