Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Εντυπωσιακό μεταγραφικό 7αρι με εκπλήξεις από την Αναγέννηση Π. Χρύσας!

Με άκρως εντυπωσιακές κινήσεις μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας, με την ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου να προχωρά στην ενίσχυση σε όλες τις θέσεις προσθέτοντας πολύ μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Χρύσας προχώρησε σε σούπερ κινήσεις στον “άσσο” αποκτώντας τον Νεζγκιούλ Μουαρέμογλου πιο γνωστός ως “Νέζος” από το Κουτσό που προέρχεται από ακόμα μια πολύ γεμάτη σεζόν αλλά και τον Μέρτ Γιουνούζογλου.

Επίσης προχώρησε σε μεταγραφικό καρέ από τον Απόλλωνα Διομήδειας κάνοντας την έκπληξη αποκτώντας τους Χρήστο Καρύδη, Τόλη Τσανακτσόγλου, Γιώργο Παπανίκα και Ντέμη Κωνσταντινίδη.

Ενώ από τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις του Δημήτρη Μπακάλογλου και τις διοίκησης της Αναγέννησης είναι πως κατάφεραν να πείσουν τον Μιχάλη Φωτιάδη, πιο ευρέως γνωστό ως “Παπέν”, να επανέλθει στην δράση και μετά τον Άτλα Σελίνου να φορέσει την φανέλα της ομάδας της Παλιάς Χρύσας.

Άπαντες προέρχονται από γεμάτες σεζόν στην μεγάλη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου και αναμένεται να δώσουν με την εμπειρία και την ποιότητα τους μεγάλη ώθηση στην Αναγέννηση που δεν σταματά εδώ.

Share it