Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ενεργοποίησε την “βόμβα” με Λάζαρο Ορφανίδη ο Ηρακλής Ζυγού!

Μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες μεταγραφές και συνάμα από τις πιο ηχηρές στο τοπικό της Ξάνθης ολοκλήρωσε ο Ηρακλής Ζυγού που απέκτησε από την Αναγέννηση Θαλασσιάς τον Λάζαρο Ορφανίδη

Ο “Ορφα” που αναδείχτηκε από τον ΑΟΞ οπού και αγωνίστηκε επαγγελματικά φόρεσε ακόμα την φανέλα των Ζάκυνθο, Πανσερραϊκό, Καβάλα, Νέστο Χρυσούπολης ενώ τις τελευταίες σεζόν είχε επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να ενισχύσει την προσπάθεια της Αναγέννησης Θαλασσιάς  κάτι που έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία όντας  ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και παρότι δεν έπαιζε φορ κατάφερνε να είναι και στους τοπ σκόρερ.

Πλέον λόγω και της προσωπικής φιλίας με τον προπονητή του Ηρακλή, Άγγελο Χασιώτη ο 28χρονος μέσος αποφάσισε να φορέσει την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού και να βοηθήσει στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει η ομάδα.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Ζυγού αναφέρει:

Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη. Ο 28χρονος Λάζαρος Ορφανίδης με καριέρα στον Α.Ο.Ξάνθη, στη Ζάκυνθο, στον Πανσερραϊκό, στον Αιγινιακό, στον Α.Ο. Καβάλα, στον Νέστο Χρυσούπολης και στην Αναγέννηση Θαλασσιάς, αποτελεί πλέον μέλος του συλλόγου μας. Ο πολυσύνθετος Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός τίθεται στη διάθεση των Χασιώτη – Πολυμένη και η παρουσία του αποτελεί τιμή για την ομάδα μας. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και κάθε καλό και ευχαριστούμε την Αναγέννηση Θαλασσιάς για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Καλώς ήρθες Λάζαρε!

Share it