Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ενίσχυση στον “1” με τον Κομοτηναίο Μανώλη Διαμαλή για τον Πανθρακικό!

Μετά την απόκτηση των Γιώργου Παυλίδη, Γιάννη Πεχλιβανόπουλου, Γιώργου Μανίσογλου, Γιώργου Ρουμπιέ, Αμέτ Ερκάν και Αλέξανδρου Δημητριάδης ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε και την 7η μεταγραφή του ντύνοντας για πρώτη φορά στα “πράσινα” τον Κομοτηναίο γκολκίπερ Μανώλη Διαμαλή

Ο 23χρονος πορτιέρε που προέρχεται από την ομάδα του Κομψάτου Πολύανθου την φανέλα του οποίου φορούσε από το 2017 με εξαιρετικές σεζόν. Να σημειώσουμε πως ο Διαμαλής μετέχει στην προετοιμασία του Πανθρακικού από την πρώτη μέρα της έναρξης.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "United We Stond United We Can ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ MANΩNH ΔΙΑΜΑΛΗ!"

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “πράσινων” αναφέρει:

⚪🟢⚽ Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Μανώλη Διαμαλη!

Ο 23χρονος πορτιέρε, προέρχεται από τον Κομψάτο Πολυάνθου, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και είχε γεμάτες σεζόν δείχνοντας έμπρακτα πως η συνέπεια σε όλα τα επίπεδα επιβραβεύεται με την μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Ο Πανθρακικός έχει συνεχώς το βλέμμα του στα παιδιά της περιοχής, δίνοντας έμφαση στο υλικό από τη Ροδόπη. #Panthrax #Family #United_We_Stand #United_We_Can

Share it