Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ενίσχυση σε όλα τα μέτωπα για την Ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Θράκης με “Τζέλο” & Μπέρτο!

Συνεχίζεται η πολυεπίπεδη ενίσχυση της νεοσύστατης Ακαδημίας της Αθλητικής Ένωσης Θράκης, που γνωστοποίησε την προσθήκη ακόμα δύο μελών ενώ παράλληλα ξεκίνησαν  με πολύ όρεξη οι προπονήσεις.

Πιο συγκεκριμένα στην οικογένεια της ΑΕ Θράκης εντάχθηκε ως ειδικός συνεργάτης ο Τζελάλ Ρασήμογλου γνωστός στο τοπικό της Ξάνθης επί χρόνια ως ποδοσφαιριστής και εδώ και λίγα χρόνια ως μέλος της Διοίκησης της Αναγέννησης Παλιάς Χρύσας. Αλλά και η σπουδαία κίνηση με την έναρξη συνεργασίας του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ και επί πολλά χρόνια προπονητή στο τοπικό, Τάκη Μπέρτου που αναλαμβάνει σκάουτερ της Ακαδημίας.

Παράλληλα να τονίσουμε πως ξεκίνησαν οι προπονήσεις της Ακαδημίας στο πολύ όμορφα διαμορφωμένο και ανακαινισμένο χώρο του γηπέδου της Εκτενεπόλ, με τις εγγραφές να συνεχίζονται!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ & ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Οι ανακοινώσεις του συλλόγου αναφέρουν:

Η Αθλητική Ένωση Θράκης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Σελαλ Ρασημ Ογλου ως ειδικό συνεργάτη, επι χρόνια παράγοντας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , με αγάπη για τα νέα παιδιά και την εξέλιξη αυτών.

Σελαλ καλως ήρθες στην ακαδημία μας.

Η ανακοίνωση που ακολουθεί δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις

Ένας καταξιωμένος ΑΝΘΡΩΠΟΣ στο χώρο του ποδοσφαίρου τόσο σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο …. πολλά ποδοσφαιρικά χρόνια στη πλάτη, γεμάτα εμπειρία και αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Όλα τα παραπάνω καταλήγουν σε ένα όνομα …..
ΤΑΚΗΣ ΜΠΕΡΤΟΣ

Καλως όρισες στην ακαδημία μας , είναι τιμη μας που είσαι στην οικογένεια μας , είναι τιμη για τα παιδιά μας , είναι τιμη για το Ξανθιωτικο ποδόσφαιρο που είσαι και πάλι στα γήπεδα !!!
Ο Τακης Μπερτος θα πλαισιώσει με τις γνώσεις του το σκαουτιγκ της Ακαδημίας μας.

Σ ευχαριστούμε τα μάλα !!!

Share it