Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Είχε ουσία και πήρε νίκη “χρυσάφι” κόντρα στην Αλεξανδρούπολη ο Άρης Αβάτου!

Την δεύτερη διαδοχική του νίκη πανηγύρισε ο Άρης Αβάτου που επικράτησε με 1-0 της Αλεξανδρούπολης και την έπιασε στην 7η θέση με 13 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος αμφότερες οι ομάδες μπήκαν με διάθεση να βρουν το γκολ δίνοντας ωστόσο και την δέουσα προσοχή στην άμυνα, και πέρα απο κάποια μακρινά σουτ δεν είχαμε κάτι το αξιοσημείωτο μέχρι τουλάχιστον το 38′ όταν ο Τζελάλ Μπουλούτ κατάφερε με εξαιρετικό τελείωμα να κάνει το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αβάτου μπήκε πιο δυνατά, ζήτησε πέναλτι στο 53′ για φράγμα του Ζώτου στον Γκουτσίδη με τον Δραμινό ρέφερι που ήταν κοντά στην φάση να δείχνει συνέχεια. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης μετά το 60′ ισορρόπησε και στο 78′ έχασε τρομερή ευκαιρία να σκοράρει με τον Καρακασίδη να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα απο πλεονεκτική θέση, με την απάντηση του Άρη να είναι άμεση και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κοτόπουλος προσπάθησε να κρεμάσει τον Συριτούδη όμως ο κίπερ της Αλεξανδρούπολης αντέδρασε σωστά και σταμάτησε τον κίνδυνο ενώ στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Ψεμμάτά δεν βρήκε στόχο. Στα τελευταία λεπτά η Αλεξανδρούπολη προσπάθησε να πιέσει κυρίως με στημένες μπάλες χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία του ο Άρης Αβάτου ετοιμάζεται για το ματς της Τετάρτης με το Νέστο στην Χρυσούπολη, ενώ η Αλεξανδρούπολη έχει μπροστά της ξεκούραστο τρίποντο με το Σιδηροχώρι πριν το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αετό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καμπάταγης με βοηθούς τους Νικολαίδου και Χασιώτη της ΕΠΣ Δράμας

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Αλ. Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαπάς, Καρίπουγλου, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Χριστοφορίδης(86′ Μαυροκέφαλος Τ.), Βαφειάδης, Μπουλούτ(59′ Μολώνης), Τσάπαρης(67′ Κοτόπουλος), Γκουτσίδης(67′ Ψεμματάς), Σαρηγιαννίδης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗ FC (Νίκος Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Ζώτος, Πεταλωτής, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας Κ., Πατσιώρας Α. (57′ Θέμελης), Μαλτέζος (73′ Παγωνίδης), Αμπραχαμιάν (73′ Χριστοφορίδης), Τρανόπουλος (57′ Καρακασίδης), Ρουμπιές

Share it