Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δύσκολη νίκη του Πανθρακικού επί της Βιστωνίδας Κοπτερού! (+pics)

Την νίκη με 2-0 επί της Βιστωνίδας Κοπτερού πανηγύρισε ο Πανθρακικός στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στην συνέχεια και να τους βάζουν δύσκολα. Οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα σε ένα κομβικό σημείο, στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν και το δεύτερο τέρμα τους, που ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη, είκοσι λεπτά πριν το τέλος. Η Βιστωνίδα μπορεί να μην είχε κάποια καλή τελική στο ματς, ωστόσο στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, πάλεψε και έβαλε δύσκολα στον Πανθρακικό, κοιτάζοντας πλέον την δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά της, στην προσπάθειά της για είσοδο στην εξάδα.

Στο 7′ από ωραία μεταβίβαση του Ξενάκη, ο Γρίβας πάτησε περιοχή, αλλά όντας ολομόναχος απέναντι στον Εφτούν δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 10′ και το 12′ οι προσπάθειες των Τσαγκαλίδη και Μαυράκη δεν απείλησαν ιδιαίτερα, όμως στο 43′ μετά από φάση διαρκείας και γύρισμα του Γρίβα, ο Μαυράκης έκανε το 1-0.

Στο 67′ το γυριστό σουτ του Γρίβα δεν βρήκε στόχο, στο 70′ Μαυράκης και Γρίβας αντάλλαξαν ρόλους, με τον Κύπριο να δημιουργεί και τον πρώτο να σκοράρει για το 2-0, ενώ στο 80′ στην τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης το σουτ του Μαυράκη πέρασε έξω από τα δοκάρια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάπατας που είχε για βοηθούς τους Καρακασίδη και Πανταζή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΣ Πανθρακικός (Γεμενετζής): Μπόσκος, Παύλου (77′ Χατζηιωαννίδης), Τσαγκαλίδης (77′ Γρηγοριάδης), Καραγιαννίδης, Χασάν Μέριτς, Κονόμι, Γρίβας, Ξενάκης (62′ Θωμάς), Βασιλακάκης (46′ Ζήκος), Μουρατίδης, Μαυράκης.

Βιστωνίδα Κοπτερού (Περτσάς): Μπουτσακτσή Εφτούν, Χουσεΐν Ανούλ, Χαρταλάμης (41′ Τομπά Αλτάι), Ντουμπάν Οζάν, Γεωργακόπουλος, Θεοδωρίδης, Ιμπίς Ριντβάν (46′ Αθανασιάδης), Πρίφτης, Αραμπατζής Γ. (76′ Μιχαλακέλης), Ραμαδάν Σεβέν, Μαγκούτας (72′ Μουσταφά Σεμήχ).

Share it