Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δύο διαιτητές, τρεις βοηθοί & 4 Θρακιώτες παρατηρητές στους πίνακες 2ης κατηγορίας της νέας σεζόν!

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι  πίνακες διαιτητών και βοηθών διαιτητών της σεζόν 2021-2022 στην 2η κατηγορία(Super League 2), οπού θα υπάρχει 9πλη Θρακιώτικη παρουσία

Την πιο μεγάλη παρουσία έχει η ΕΠΣ Θράκης που τη νέα χρονιά θα έχει στους πίνακες των διαιτητών για ακόμα μια χρονιά τον Χρήστο Κακουλίδη, σε αυτούς τον βοηθών πέρα απο τον Θανάση Καραγιάννη επανήλθε στην κατηγορία και ο Χρήστος Τζιώτζιος, ενώ όσον αφορά τους πίνακες των παρατηρητών στην 2η κατηγορία για ακόμη μια σεζόν θα είναι οι Βασίλης Γαβριηλίδης και Αναστάσιος Ντοσίδης.

Τριπλή παρουσία, μια σε κάθε κατηγορία, θα έχει η ΕΠΣ Ξάνθης που δεν έχασε καμία θέση αλλά δεν κέρδισε και καμία. Παραμένει στους πίνακες των διαιτητών ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης, όπως και ο Δημήτρης Κηλικιώτης σε αυτούς των βοηθών με αμφότερους να αποτελούν ελπίδα της ξανθιώτικης διαιτησίας για άνοδο στην SL1. Ενώ στους πίνακες των παρατηρητών της 2ης κατηγορίας θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Σάββογλου.

Όσον αφορά τον Έβρο όπως πέρσι έτσι και φέτος στους πίνακες της 2ης κατηγορίας βρίσκεται μόνο ο παρατηρητής Ιωάννης Στρατούδης.

Δείτε τον πίνακα των Διαιτητών της 2ης κατηγορίας ΕΔΩ

Δείτε τον πίνακα των Βοηθώ Διαιτητών της 2ης κατηγορίας ΕΔΩ

Δείτε τον πίνακα των Παρατηρητών της 2ης κατηγορίας ΕΔΩ

Share it