Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δύο ακόμη προσθήκες στο σχεδόν ολοκληρωμένο ρόστερ του ΑΠΣ Πανθρακικού!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαμόρφωση του ρόστερ του ΑΠΣ Πανθρακικού της νέας σεζόν!

Οι πάνθηρες μετά και την απόκτηση του Δημήτρη Πουλακίδα κάτω από τα δοκάρια, ανακοίνωσαν την έλευση των Παύλου Σαμαρά (αριστερά στην φώτο) και Νίκου Παπαδόπουλου (δεξιά στην φώτο)!

Ο πρώτος αγωνίστηκε πέρυσι στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και στην Γ’ Εθνική, όντας ένας από του άτυχους της σεζόν, αφού έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Από την άλλη τα πράγματα για τον Παπαδόπουλο ήταν ακόμη χειρότερα αφού έχασε όλη τη χρονιά και δεν αγωνίστηκε με την Δόξα Γρατινής! Αμφότεροι έχουν επανέλθει πλήρως από τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και δηλώνουν έτοιμοι να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή σεζόν, προκειμένου να βοηθήσουν την νέα τους ομάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικού: “Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του ρόστερ της νέας χρονιάς 

Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους Σαμαρά Παύλο και Παπαδόπουλο Νίκο!
** Ο Παύλος Σαμαράς είναι γεννημένος το 1997 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Κατάγεται από την Κοζάνη και ο πυρσός ήταν το πρώτο σήμα που φόρεσε στο στήθος όταν εγκαταστάθηκε στην Κομοτηνή. Εκτός από τον Πανθρακικό έχει αγωνιστεί σε Ελπίδα Σαπών και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
** Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος το 1988 και αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΕ Ποντίων, Δόξα Γρατινής και Ορφέα Ξυλαγανής. Μετά τον περσινό του τραυματισμό επιστρέφει με όρεξη για μια υγιή και επιτυχημένη χρόνια.

 ΠΑΥΛΟ, ΝΙΚΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ”

Share it