Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δύο ακόμη προσθήκες στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Εξακολουθεί να ενισχύεται ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που μετά τους Κυριακόπουλο, Στοΐνοβιτς και Τάτσιο προχώρησε σε δύο ακόμη προσθήκες!

Πρόκειται για τον Δημήτρη Φανιάδη (δεξιά στην φώτο) και τον Βαγγέλη Βουλγαρίδη (αριστερά στην φώτο) που πέρυσι αγωνίζονταν στην Δόξα Σώστη! Ο πρώτος παίζει συνήθως ως επιθετικός μέσος και αναμφίβολα τα τελευταία χρόνια, χάρη και στην άριστη τεχνική του κατάρτιση ήταν ένας από τους καλύτερους “οργανωτές” της Α’ ΕΠΣ Θράκης. Ο δεύτερος αγωνίζεται ως σέντερ φορ, έχει φορέσει τις φανέλες του Πανθρακικού και της Ξάνθης στα τμήματα υποδομής και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα του στην επίθεση, αν αναλογιστεί κανείς και τα δέκα τέρματα που σημείωσε πέρυσι!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ Κοσμίου:

“Μεταγραφή Νο4 για την ομάδα μας. Ο εκ των διακριθέντων στην περσινή πορεία της Δόξας Σώστη, Δημήτρης Φανιάδης, θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή της ομάδας μας τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική. Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στο καινούργιο σου “σπίτι” !”

“Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα μας, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Βαγγέλη Βουλγαρίδη που θα βρίσκεται μαζί μας την σεζόν 2018-19. Ο «φέρελπις επιθετικός» έχει αγωνιστεί στις υποδομές τόσο του Πανθρακικού όσο και του Α.Ο.Ξ, ενώ την περσινή σεζόν ήταν από τους πρωταγωνιστές της πολύ καλής πορείας της Δόξας Σώστη. Βαγγέλη καλωσήρθες στον ΠΑΟΚ Κοσμίου!”

Share it