Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δυνατές κληρώσεις για τους Θρακιώτες στο Κύπελλο Ελλάδας! Δείτε όλα τα ζευγάρια μέχρι την Γ’ φάση

Διενεργήθηκε η κλήρωση της 1ης, της 2ης και της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για τη σεζόν 2024-25, το οποίο υπόσχεται για άλλη μια χρονιά δυνατές συγκινήσεις για τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου.

Τη διαδικασία της κλήρωσης συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και τη διαδικασία της κλήρωσης ανέλυσε ο πρόεδρος της Υποεπιτροπής του Κυπέλλου Ελλάδας και μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Γιάννης Ρέτσας. Την κλήρωση διενήργησε ο προπονητής Γιώργος Τσαμόπουλος, ο οποίος πέρσι διακρίθηκε ως προπονητής του Αστέρα Καισαριανής καθώς συμμετείχε ως την 5η φάση της διοργάνωσης, την υψηλότερη όπου έφτασε ερασιτεχνική ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson 2023-24. Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες στις τρεις πρώτες φάσεις, στις οποίες συμμετέχουν κυπελλούχοι και φιναλίστ ομάδες των ΕΠΣ και ομάδες της Super League 2, είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Στην Α’ φάση το μοναδικό ματς που θα γίνει στο γκρούπ των Θρακιωτών θα κληθεί να το δώσει ο Άρης Αβάτου που ξεκινά την σεζόν παίζοντας στην Καβάλα κόντρα στον φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, Βύρωνα, με Πανθρακικό και Ορέστη να περνούν άνευ αγώνα στην Β’ φάση.

Στην Β’ φάση που θα γίνει μια εβδομάδα μετά ο Άρης Αβάτου εφόσον περάσει από το εμπόδιο του Βύρωνα θα υποδεχθεί τον Κιλκισιακό. Ο Πανθρακικός κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Κυπελλούχο Χαλκιδικής, ΑΟ Σάρτης. Ενώ μεγάλο ματς περιμένει τον Ορέστη που θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό μια και σε αυτή την φάση μπαίνουν στην διοργάνωση και οι ομάδες της Super League 2, με την Καβάλα να παίζει στο Βώλακα με την τοπική Δόξα.

Στην Γ’ φάση που θα γίνει μια εβδομάδα πριν την σέντρα της Γ’ Εθνικής ο Άρης Αβάτου αν καταφέρει να πετύχει δύο σερί προκρίσεις θα κληθεί να παίξει ξανά εντός με την ομάδα που θα προκύψει από τα ζευγάρια Ζάκυνθος – ΑΟ Βάρδας / ΑΕ Λευκίμμης. Ο Πανθρακικός εφόσον περάσει την Σάρτη έχει σπουδαίο ζευγάρωμα καθώς θα υποδεχθεί το νικητή του ζευγαριού ΑΕ Κυδωνίας – Πανιώνιος. Ενώ ο Ορέστης Ορεστιάδας αν καταφέρει την έκπληξη με Μακεδονικό θα αντιμετωπίσει εντός έδρας με το νικητή του ζευγαριού Θύελλα Κατσίκας – ΑΕ Λάρισας

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Α’ φάση (30/8, 1/9)

Β’ φάση (7-8/9)

Γ’ φάση (14-15/9)

Share it