Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δυναμώνει ακόμα περισσότερο στην άμυνα ο Άρης Αβάτου με Παναγιώτη Βουλγαρίδη!

Λίγα 24ωρα πριν την σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Άρης Αβάτου προχωρά σε ακόμα μια σημαντική κίνηση δυναμώνοντας την αμυντική του γραμμή με την απόκτηση του 20χρονο ξανθιώτη αμυντικού, Παναγιώτη Βουλγαρίδη

Ο “Βουλγα” που από το Νέστο είχε πάρει μεταγραφή στον Πανθρακικό τελικά πριν τα επίσημα ματς αποφάσισαν από κοινού την μη συνέχιση της συνεργασίας τους κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Άρης Αβάτου και έσπευσε να τον ντύσει στα “κιτρινόμαυρα”. Ο ξανθιώτης αριστερός μπακ έρχεται μετά την ηχηρή κίνηση με τον Οκάν Χατζητερζόγλου με την αμυντική γραμμή που χτίζει η ομάδα του Άρη να μοιάζει εξαιρετική. Θυμίζουμε πως πέρα από Νέστο ο Βουλγαρίδης έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ορφέα Ξάνθης και τα τμήματα υποδομής της Λάρισας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενοΗ ανακοίνωση του Άρη Αβάτου αναφέρει:

Ο Άρης Αβάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του 20χρονου αμυντικού Παναγιώτη Βουλγαρίδη στο δυναμικό του.
Γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου 2004 ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ορφέα Ξάνθης με τον οποίο έφτασε να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Επόμενοι ποδοσφαιρικοί σταθμοί η Κ20 της ΑΕ Λάρισας και ο Νέστος Χρυσούπολης με τον οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα 2023-24.
Ο Παναγιώτης ήδη προπονείται με την ομάδα μας εντατικά και όλοι μας ευχόμαστε μια δημιουργική και πετυχημένη χρονιά με επιτυχίες και υγεία !

Share it