Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δυναμικά ξεκίνησε η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΟΞ που απέκτησε τον Βασίλη Δόντσο!

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια ο Βασίλης Δόντσος θα φορέσει ξανά την φανέλα του ΑΟΞ, αυτή την φορά όχι της ομάδας Νέων αλλά της Ανδρικής ομάδας, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της σεζόν 2024-2025!

Με τον πλέον ηχηρό τρόπο ξεκινά την ενίσχυση του ο ΑΟΞ που αποκτά τον 27χρονο(9/7/1996) Ξανθιώτη μέσο, Βασίλη Δόντσο που μετά από παρουσία σε Β’ Εθνική με Ζάκυνθο, αρκετές σεζόν στην Γ’ με την φανέλα των Άρη Αβάτου, Νέστου Χρυσούπολης και Αστέρα Αμαλιάδας αλλά και την παρουσία του στην ΕΠΣ Καβάλας σε Απόλλων Χρυσοχωρίου και Μακεδονικό Αγιάσματος. Ο Δόντσος θα αγωνιστεί μετά από 8 χρόνια ξανά στο τοπικό της Ξάνθης, τότε είχε βοηθήσει τα μέγιστα στην άνοδο του Άρη Αβάτου στην Γ’ Εθνική κατακτώντας μάλιστα το ντάμπλ ενώ την επόμενη χρονιά με δικό του γκολ η ομάδα του Αβάτου κέρδισε στον τελικό τον Ορφέα για το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο. Να σημειώσουμε πως στην ονειρική πορεία του Αβάτου στο Κύπελλο Ελλάδας ο Δόντσος σκόραρε δύο κρίσιμα γκολ με Εθνικό Κεραμιδιού και της ιστορικής πρόκρισης με Πλατανιά ενώ αγωνίστηκε βασικός σε όλα τα ματς ανάμεσα τους και αυτά με Λεβαδειακό, Παναχαϊκή και Ολυμπιακό.

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΑΟΞ που μετά την παραμονή του Νίκου Μελισσόπουλου(θυμηθείτε ΕΔΩ) προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό που θα συνεχιστεί δυναμικά με ανανεώσεις και αρκετές ακόμα μεταγραφικές κινήσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

Share it