Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δράση με εντός έδρας παιχνίδια για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης!

Τρεις εντός έδρας αγώνες το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Ξάνθης που μετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-20 με προπονητή τον Κώστα Προδρομίτη, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων, θα φιλοξενήσει την Κυριακή (11:00) στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 8η θέση με 33 βαθμούς μετά από 22 αγώνες, ενώ αυτή του Αγρινίου στην 9η με 32 βαθμούς μετά από 23 αγώνες. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης με βοηθούς τους Οικονομίδη και Παστιάδη της ΕΠΣ Δράμας.

Η Κ-17 με προπονητή τον Κώστα Μπεδρελή θα υποδεχθεί το Σάββατο (11:30) στο αθλητικό κέντρο της ξανθιώτικης ΠΑΕ την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 24η αγωνιστική του Εφηβικού Πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα, η οποία έχει 43 βαθμούς σε 19 αγώνες, θέλει να εκμεταλλευτεί το ρεπό του ΠΑΟΚ (44 βαθμούς σε 20 αγώνες) και με νίκη να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου εξασφαλίζοντας παράλληλα και την πρόκριση στην τελική φάση. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Κακουλίδης (ΕΠΣ Θράκης) με α’ βοηθό τον Γιώργο Δανδανίδη (ΕΠΣ Θράκης) και β’ βοηθό τον Θόδωρο Κατσαρό (ΕΠΣ Ευρυτανίας).

Η Κ-15 με προπονητή τον Θόδωρο Καραγιαννίδη θα φιλοξενήσει το Σάββατο (11:00) στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 18η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση με 19 βαθμούς σε 13 αγώνες, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 2η με 22 βαθμούς μετά από 14 αγώνες. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Γκοντόλια και Καρπουζέλης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it