Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δορίσκος κατά διαιτησίας για το πρόσφατο ματς με Χηλή

Για την διαιτησία στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Χηλή διαμαρτύρεται ο ΑΟ Δορίσκου.

Παρακάτω η επιστολή που στάλθηκε στο SportsAddict.gr από την διοίκηση του Δορίσκου:

«Μετά τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη, εις βάρος της ομάδας μας, ο αθλητικός όμιλος Δορισκου να διαμαρτυρηθεί προς τους διαιτητές του τοπικού ποδοσφαίρου για τη διαιτησία του αγώνα Χηλη-Δορισκου. Δεν θέλαμε ποτε να φτάσουμε σε αυτή τη δυσάρεστη θέση διότι αγαπάμε το άθλημα και πασχίζουμε για το καλό αυτού, αλλά δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βλέπουν το ποδόσφαιρο ως μέσο λύσης προβλημάτων που τους απασχολούν και ως μέσο ανάδειξης προσωπικών τους επιδιώξεων.

Καλούμε τον κύριο Στρατουδη ο οποίος ήταν παρόν στον αγώνα μας με την ομάδα της χηλης, να παρέμβει και να μας εξηγήσει πως είναι δυνατόν ο επόπτης να μην αντιληφθεί καταφανέστατο οφσάιντ τριών και βάλε μέτρων εις βάρος την ομάδας της χηλης και δεύτερον την υπόδειξη πέναλτι σε μια φάση η οποία πραγματικά υπήρξε μόνο στην επιστημονική φαντασία και τα θέλω του διαιτητή ο οποίος επουδενί δεν κατάλαβε τον αγώνα που δίνουν τα σωματεία να υπάρχουν και μέσω αυτών, αυτοί οι τύποι με τα μαύρα να προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Θα είμαστε παρόντες σε οποιαδήποτε καλή προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου.

Υ.Γ. Λόγω της σκληρότητας του αγώνα χάσαμε 2 ποδοσφαιριστές για τους επόμενους αγώνες χωρίς να δωθεί ούτε μια κόκκινη κάρτα αλλά εντούτοις σε γενικές γραμμές αυτά είναι στα όρια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Καλή μεγάλη εβδομάδα και καλό Πάσχα σε όλους!»

Share it