Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Διπλό χτύπημα με Τσανακτσόγλου & Νεανίδη για Παύλο Μελά Κουτσού!

Τις 14 μεταγραφές  έφτασε ο Παύλος Μελάς Κουτσού που προχώρησε σε διπλή μεταγραφική κίνηση κάνοντας δικούς του τους έμπειρους Απόστολο Τσανακτσόγλου και Γιώργο Νεανίδη που αμφότεροι προέρχονται από την Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη έχει αποκτήσει ακόμα τους Στράτο Αμανατίδη, Κώστα Αδαμάκη, Χρήστο Τυριάκη, Μάριο Ευθυμιάδη, Θανάσης Χατζής, Ανδρέας Μετεντζίδης, Δημήτρης Ραφαήλ Χράντας, Ορέστης Μπουτζικούδης, Κυριάκος Μετεντζίδης, Θανάσης Μοσχίδης, Αλή Ερτουρούλ και Δημοσθένης Δάγκας

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας αναφέρουν:

✍️ Ο Τόλης Τσανακτσόγλου στα χρώματα του Παύλου Μελά Κουτσού!

⚽️ Γεννήθηκε στις 17/06/1996 και αγωνίζεται ως επιθετικό χάφ. Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκινάει από τον Ορφέα Ξάνθης. Η διάκριση, δεν αργεί να έρθει, καθώς με την επόμενη του ομάδα, τον Αστέρα Μαγικού, θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης. Στην συνέχεια, οι προκλήσεις που ήρθαν τον οδήγησαν εκτός νομού Ξάνθης, μιας και ο γειτονικός Πανθρακικός αποτέλεσε την «ποδοσφαιρική του στέγη». Έπειτα, ακολούθησαν οι ΑΠΣ Ζάκυνθος, ο Νέστος Χρυσούπολης καθώς και η Δόξα Θεολόγου, στην Θάσο. Τελευταίος του «σταθμός» ήταν η Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας.

🤝 Τόλη, σύσσωμη η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού σε καλωσορίζει, σου εύχεται υγεία και καλή επιτυχία για την νέα χρόνια, με ευχή κάθε στόχος σου να πραγματοποιηθεί!

🤝 Ξανά στα χρώματα της ομάδας μας ο Νεανίδης Γιώργος

⚽️ Γεννημένος στις 19/06/1988, ο Γιώργος αγωνίζεται ως δεξί μπάκ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ξάνθη 96. Έπειτα φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού καθώς και της Βιστωνίδας. Στην συνέχεια, ήρθε η πρώτη του μεγάλη θητεία στην ομάδα μας, όπου για 5 χρόνια φόρεσε την φανέλα με τον Παύλο Μελά στο στήθος. Μια νέα πρόκληση ήρθε για τον Γιώργο, καθώς μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από την ομάδα μας, φόρεσε της φανέλα του Άρη Πετεινού,στον οποίο παρέμεινε για 8 συνεχόμενα χρόνια. Ύστερα ακολούθησε το Κότινο ενώ τελευταία του «ποδοσφαιρική στέγη» αποτέλεσε η Αναγέννηση Π. Χρύσας

🤝 Η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού, καλωσορίζει τον Γιώργο στην ομάδα μας και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρόνια με επίτευξη κάθε στόχου !

Share it