Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Διπλό χτύπημα από ΑΟΞ που απέκτησε τους δίδυμους Φώτη & Ζαχαρία Τζεβελέκη!

Σε ακόμα δύο μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο ΑΟΞ που μετά τους Αγγελίδη, Κιολείδη και Τολμίδη απέκτησε ακόμα δύο παίκτες από την Βιστωνίδα, κάνοντας δικούς τους δίδυμους Φώτη(αριστερά στην κεντρική φωτο) και Ζαχαρία(δεξιά στην κεντρική φωτο) Τζεβελέκη.

Αμφότεροι γεννημένοι στις 17/5 του 2000 στην Καβάλα, είναι από μικροί στην Βιστωνίδα αποτελώντας τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι του ΑΟΒ, και πλέον μαζί κάνουν το βήμα παραπάνω για τον ΑΟΞ. Ο Ζαχαρίας αγωνίζεται ως αμυντικός ενώ ο Φώτης στη μεσοεπιθετικής γραμμή

Ενώ θυμίζουμε πως η ομάδα έχει αποκτήσει ακόμα τους Βασίλη Δόντσο(θυμηθείτε ΕΔΩ)Παναγιώτη Αγγελίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ)Παναγιώτη Καρατζά(θυμηθείτε ΕΔΩ), Ιορδάνη Κιολέιδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), Οδυσσέα Γεωργιάδη(θυμηθείτε ΕΔΩ), Γιώργο Τολμίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Αναλυτικά:

ℹ Ο ΑΟΞ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φώτη Τζεβελέκη. Γεννημένος στην Καβάλα στις 17/05/2000 , αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ και προστίθεται στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Φώτη, καλώς όρισες.

Ο ΑΟΞ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Τζεβελέκη. Είναι Γεννημένος στις 17/05/2000 και αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή. Καλως όρισες στον ΑΟΞ.

Share it