Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δεύτερο και αυτή τη φορά “διπλό”μεταγραφικό χτύπημα για την ομάδα του Πολύανθου οι Σαμπαντακάκης και Μανούκας!

Στην συνέχιση της προσπάθειάς της να ενισχυθεί για το νέα χρονιά που κατά 99% θα την βρει στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, η διοίκηση του Κομψάτου Πολύανθου, προέβη στην ολοκλήρωση ακόμη δύο μεταγραφών, με παίκτες δε που αγωνίζονταν πέρσι στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Ο πρώτος είναι ο Ηλίας Σαμπαντακάκης, ο οποίος θα ακολουθήσει την πορεία του συμπαίκτη του και πέρσι στον Αστέρα Αιγείρου, Χαμουζά, με τους δύο να  πραγματοποιούν αυτό το καλοκαίρι ακριβώς το ίδιο δρομολόγιο, απ’ τον Αστέρα, στον Κομψάτο. Ο Σαπαντάκης έχει παλιότερα αγωνιστεί με την Κ20 του Πανιωνίου και την Βουλιαγμένη.

(Θυμηθείτε το άρθρο για την απόκτηση του Χαμουζά, την κατάσταση στον Αστέρα Αιγείρου και τις πληροφορίες για τη συμμετοχή του Κομψάτου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης).

Ο δεύτερος είναι ο Νίκος Μανούκας που πέρσι φορούσε την φανέλα του Ορφέα Στρύμης. Ο Μανούκας αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ αλλά και χαφ, με τον έτερο νεο-αποκτιθέντα, τον Σαμπαντάκη, να αγωνίζεται επίσης στην αριστερή πλευρά, αλλά στα εξτρέμ.

Έτσι, με τις δύο αυτές κινήσεις, ο Πέτρος Δημόπουλος, γεμίζει την αριστερή πτέρυγα τις ομάδες του με παίκτες που δεδομένα, μπορούν να βοηθήσουν με την ποιότητά τους.

 

Share it