Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δεύτερη σερί ήττα για την Αλεξανδρούπολη στη Γ’ Εθνική

Την δεύτερη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε η Αλεξανδρούπολη FC καθώς ηττήθηκε 1-0 από τον Θερμαϊκό Θέρμης εντός έδρας.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, η ομάδα του Έβρου γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη, αυτή τη φορά από την ομάδα της Θέρμης η οποία έφτασε τους 4 βαθμούς. Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς ο πολύ δυνατός αέρας δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, η Αλεξανδρούπολη έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 55′ και από το σημείο αυτό και μετά τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για αυτήν.

Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές, με τις ομάδες να δυσκολεύονται ιδιαίτερα να δημιουργήσουν λόγω των πολλών μποφόρ που επικρατούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα στο 31′ για τον Θερμαϊκό, με τον Κεσουδάκη να αποκρούει το πλασέ σε τετ α τετ. Στο 37′ ο Ευθυμιάδης θα απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 44′ ο Καρακασίδης θα φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά που θα επιχειρήσει θα φύγει λίγο άουτ.

Δέκα λεπτά από το ξεκίνημα του β’ μέρους η Αλεξανδρούπολη έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν η διαιτητής Μυλοπούλου από την Καβάλα απέβαλε τον Ευθυμιάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 70′ ο Αθανασιάδης με σουτ θα στείλει τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 77′ ο Δεινόπαππας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πουρνάρα θα ανοίξει το σκορ για την Αλεξανδρούπολη. Στο 84′ μένει και ο Θερμαϊκός με παίκτη λιγότερο στην Αλεξανδρούπολη μετά από αποβολή του Μπέσσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Λίγο πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι θα βρουν δίχτυα αλλά ο β’ βοηθός θα ακυρώσει το γκολ για χέρι του Παπάζογλου.

Διαιτητής: Μυλοπούλου (Καβάλας) – Βοηθοί: Γεωργαντέλης (Καβάλας), Εμίν Κεχαγιά (Ξάνθης)

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη FC (Ουσταμπασίδης): Κεσουδάκης, Τσιτσεκίδης, Τσιεγγελίδης, Παπαγεωργίου, Λίτσιος, Πατσιώρας Κ., Τρανόπουλος, Πατσιώρας Α., Ευθυμιάδης, Χριστοφορίδης, Καρακασίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκαϊδατζής, Αμπραχαμιάν, Παπάζογλου, Μουρατίδης.

Θερμαϊκός Θέρμης (Καζάνας): Σαββίδης, Μπάρδας, Κουρέλας, Μπέσσας, Μουτζούρης, Σαλιάρης, Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Βαβλιάνης, Δεινόπαππας, Αμαραντίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Αθανασιάδης, Πουρναράς.

Share it