Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δαστερίδης και Μαυρομματάκη στην ελληνική ομάδα Κ18 για τη συνάντηση με την Κύπρο! Προσκλήσεις για Ιακωβίδη & Τερζίδη

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει την ομάδα της κατηγορίας Κ18 Ανδρών-Γυναικών που θα μας εκπροσωπήσει στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου στην Ελευθερούπολη της Καβάλας το διήμερο 31 Ιουλίου-1 Αυγούστου 2024.

Σε αυτήν βρίσκονται δύο αθλητές από την Θράκη και πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Δαστερίδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που θα αγωνιστεί στα 110μ εμπόδια και η Νίκη Μαρία Μαυρομματάκη των Πρωταθλητών Κομοτηνής η οποία θα λάβει μέρος στα 100μ. 

Η ομάδα συγκροτείται με βάση τα κριτήρια που έχει θεσπίσει το Δ.Σ. της ομοσπονδίας, μετά και τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ18 Ανδρών – Γυναικών και από την κατάταξη των αθλητών/τριών σε κάθε αγώνισμα.

Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που προσφέρει η συγκεκριμένη διοργάνωση και προκειμένου να παρέχει αγωνιστικές ευκαιρίες σε όσο το δυνατόν περισσότερους/ες αθλητές/τριες, στην ομάδα καλούνται να μετέχουν 36 ακόμα νεαροί αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι/ες έπονται στην κατάταξη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18. Οι συγκεκριμένοι/ες αθλητές/τριες θα μετέχουν εκτός συναγωνισμού και η Ομοσπονδία θα αναλάβει την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους και τη χορήγηση του αθλητικού ιματισμού. Η μετακίνηση και η διαμονή των 36 αθλητών-τριών θα γίνει με ευθύνη και πρωτοβουλία των σωματείων των αθλητών/τριών. Μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Τερζίδης του Πολυνίκη Ορεστιάδας και ο Γιάννης Ιακωβίδης του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης

 

Share it